Přejít na obsah

chvenie volantu a mierne aj vozidla 2,0 tdi 103kw


nokiano

Doporučené příspěvky

Pri otacjach cca 1500-1900 a pitom to citit pri cca 3800 hore.Druha vec je ze na prevodovom stupni 1-2-3 to necitit.Na 4 trochu a 5-6 ked ho pritlacim tak dost.Ked ho netlacim a len hladim plyn tak to neciti vobec.Vymenil som vnutorny a vonkajdi homokynetak na dlhsej strane s bol vadny spodny silemblok ktory sa vymenil komplet co pomohlo tak o 50%.Ostatne silrmbloky ok aj naprava cela je pevna.Guloce capy riadenia v norme.Pri brzdeni to citit ken pti veeelmi silnom zosliapnuti brzdy a citit to minimalne.Je to octavia 2 rok 2005, 2,0 tdi 103kw a 16 ventil gatchback.Dakujem za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ten silemblok je novy a je dotiahnuty dobre. Prosto sa to o nieco zlepsilo ale nieje to ok aj tak. Idem dat vstreky na repas lebo tak sme to zhodnotili ze to bude treba utrobit vzhladom na chovanie motora teraz a aj tu som sa docital ze to chc´venie v tahu robi toto a uvidime. Najviac to citit na 5a6 stupni.Uvidime ak by mal niekto este nejaky napad alebo postreh budem vdacny. Navyse som zbadal ze ked na 2 a 3 pridam a uberiem plyn tak cosi hukne v oblasti motora aj ked nie vzdy tak neviem ci zotrvacnik cosi nesramoti ale uz som z toho debil lebo klasicke priznaky to nema. Tie ostatne silembloky sme pozerali klasika brzda zaradit rychlost a ci sa nieco niekde nekruti nedviha a vsetko vyzeralo ok a aj tecnik vravel ze to kontroloval a su ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...