nokiano Vloženo 23. leden 2014 Vloženo 23. leden 2014 Pri otacjach cca 1500-1900 a pitom to citit pri cca 3800 hore.Druha vec je ze na prevodovom stupni 1-2-3 to necitit.Na 4 trochu a 5-6 ked ho pritlacim tak dost.Ked ho netlacim a len hladim plyn tak to neciti vobec.Vymenil som vnutorny a vonkajdi homokynetak na dlhsej strane s bol vadny spodny silemblok ktory sa vymenil komplet co pomohlo tak o 50%.Ostatne silrmbloky ok aj naprava cela je pevna.Guloce capy riadenia v norme.Pri brzdeni to citit ken pti veeelmi silnom zosliapnuti brzdy a citit to minimalne.Je to octavia 2 rok 2005, 2,0 tdi 103kw a 16 ventil gatchback.Dakujem za kazdu radu. Citovat
Casy Vloženo 23. leden 2014 Vloženo 23. leden 2014 překontroluj tem spodní silentblok, jeslti je dobře dotáhnutý, mě to dělalo nedotažení. Citovat
nokiano Vloženo 5. Únor 2014 Autor Vloženo 5. Únor 2014 Ten silemblok je novy a je dotiahnuty dobre. Prosto sa to o nieco zlepsilo ale nieje to ok aj tak. Idem dat vstreky na repas lebo tak sme to zhodnotili ze to bude treba utrobit vzhladom na chovanie motora teraz a aj tu som sa docital ze to chc´venie v tahu robi toto a uvidime. Najviac to citit na 5a6 stupni.Uvidime ak by mal niekto este nejaky napad alebo postreh budem vdacny. Navyse som zbadal ze ked na 2 a 3 pridam a uberiem plyn tak cosi hukne v oblasti motora aj ked nie vzdy tak neviem ci zotrvacnik cosi nesramoti ale uz som z toho debil lebo klasicke priznaky to nema. Tie ostatne silembloky sme pozerali klasika brzda zaradit rychlost a ci sa nieco niekde nekruti nedviha a vsetko vyzeralo ok a aj tecnik vravel ze to kontroloval a su ok. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.