Dzenda Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Dobrý den,dnes jsem otáčel auto a najel jsem na chodník (výjezd pro auta, tam byl), říkal jsem , že v pohodě najedu a otočím se, ale bohužel jsem neodhadl výšku nájezdu a škrtnul předním nárazníkem o chodník. To že se nárazník trošku zdeformoval, na to už jsem byl připraven, ale to že mi vypadlo ochranné sklo na pravém blinkru jsem nečekal. Samozřejmě sklo jsem si vzal s sebou.Teď prosím poraďte co mám dělat? Nebo spíše jak lepidlem lepit, popř jestli koupit celý box na světlo.Předem děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 ahoj, kúp celý blinker, stojí pár kaček http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/svetla-blikace-tuning/predni-blikace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzenda Vloženo 5. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Ok, díky moc.Ještě musím vybrat ten stejný. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.