Rumlajz Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 (editace) Ahoj mám problém chci se zeptat ráno bylo -6 stupňů sice jsem nastartoval ale není to ten správný start jaký má být auto to nedělalo dokud nebylo v servisu a byla prasklá hlava u držáku žhavící svíčky takže se zavařila byla rovnaná na vstřikách bylo měněné těsnící gumičky a teď to moc hezky nechytá čím by to mohlo být a ještě jedna věc předtim jsem měl octavii II 1.9TDI 77kw a když byla zima nastartoval jsem a otáčky drželi třeba na 1000 otáčkách a toto má pořád stejný ať je to studený nebo teplí má to tak být nebo ne ? díky za radu Editováno: 4. Únor 2014, autor: Rumlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumlajz Vloženo 5. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.