Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím! Mám takový hloupý dotaz, ale na mojí 2 roky staré RS (najeto něco před 32t km) pozoruji při teplotách nižších než 15°C těsně po studeném startu mírné cukání celého vozu (jakoby kolísaní otáček). Jakmile chvilku počkám, nebo motor vytočím tak na cca 1200 ot./min, cukání po pár sekundách ustane a motor již běží plynule. Nejedná se o nic hrozného, ale je tohle chování normální? :) Děkuji. Opravdu to dělá jen za studena a jakmile se motor jen trošku zahřeje, tak je vše ok :)

Upraveno od trywet

Určitě to normální není,mě to nedělá, asi bych vyhledal servis.

je to normalni chovani  ;-) předahřiva si to   komponenti tak aby hned od startu splnovali emise a tim  nato trpi  volnoběžne otačky že to cuka ;-)

ano je to normální, dělá to i TDI PD 103kW.... tím cukáním myslíš - takový drobně (spíš vibrace, než zvukově) nerovnoměrný chod , jakoby na tři válce... pokud by se to ale zhoršovalo servis bych navšívil... samozřejmě jim tam ale budeš blbě simulovat studený chod motoru :kol-32:  

• 4 týdny později...

Me studeny motor jakoby obcas "zakopaval", jakmile se zahral, tak byl v klidu. Kdyz to videl mechanik, tak otevrel paliv filtr, nasel špony a bohuzel vstriky a cerpadlo KO. Otevri paliv. filtr a koukni jestli tam nemas nejaky bordel, pokud ne, tak si myslim, ze to bude v pohode.

• 2 měsíce později...

Dobrý večer. Mám podobný problém jako kolega, ale s tím, že se mi auto "zaklepe" i v době, kdy už je ohřáté. Není to v pravidelných intervalech, ale při stání na místě je to dost znatelný. 2.0 TDi 125kW, r.v. 2007, 130tkm, nové vstřiky, nový klima kompresor, nové rozvody. Co s tím? Servis? Diky za každou informaci

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.