kosak 72 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdar Yeťáci, řešil někdo z vás dodatečnou montáž odkládacího stolku na zadní opěradlo. Jde o plastový výlisek s uložením pro kelímky. Výlisek stojí 839 kačen a technik mi nedovedl říct, zda to jde. Dík za odpovědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Tak celkem dobře nafocený návod k montáži jsem našel u kolegů v sekci Roomster, teď otázečka. Je to v Roomstru a Yetíkovi stejné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Dej odkaz a já se podívám.Mám na zadních sedadlech oba stolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Roomster ma ine predne sedacky. Takze to pravdepodobne nepojde (ale neoveroval som to). Mozno sa ti to podari nejako napasovat, ale moc by som sa na to nespoliehal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 A co maji spolecne predni sedacky s zadnima ? Ten stolek je stejny jak v yetim tak roomstru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 On myslí zadní loketku do prostředního sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Ach so. Som myslel, ze chce namontovat tie sklapacie stoliky na operadla prednych sedadiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 (editace) Tady je screen z etky pro roomstra a pro yetiho cisla jsou stejna jen koncove cislo se lisi a to podle barvy. EDIT: a zde je jeste navod z roomstra http://forum.skodahome.cz/topic/35301-navod-stolek-zadni-sedacka/ Editováno: 18. Únor 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 18. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Zdar, dík za upřesňující informace, mohu jít s klidem do montáže, děti budou mít v zadu radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Fajn. Mě by zase zajímala dodělávka těch sklopnejch stolků na zadek předních sdaček :-) Můžeš dát ETKU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Screen z etky Ale navod ten neznam, vlastnim jiny vuz a tam v predu neni nic takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Tam este nieco chyba. Nejaky priecny nosnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Nevim co mas na mysli , ale staci rict cislo a vyjedu i detail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Na obrazku ktory som dal v predchadzajucom prispevku je vidno, ze stolik ma otvory na skrutky ale tie nie je kam zaskrutkovat. Takze si myslim, ze tam chyba priecka. Na tvojom obrazku tiez nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.