Přejít na obsah

kosak 72

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kosak 72

  • Narozeniny 3.8.1972

Návštěvy profilu

1 099 zobrazení profilu

Oznámení kosak 72

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Také Wjenzek na čtyři kola, uzamykací, sklopný ani jsem nevěděl, že se vyrábí kousek za Opavou, myslím v Hošticích, jinak dovolená na Slovensku bez problémů , řídítka na všech kolech dávám raději vodorovně s rámem kola.
  2. Zdar, také jsem minulý měsíc řešil tažné k mé Yetině r.v. 2012., která je ještě 2 roky v záruce. Chtěl jsem neodnímatelné tažné zařízení a s elektrikou a montáží by mne vyšla na 7.500 Kč. Byly to neoriginální díly s montáží přímo u partnera výrobce TZ SVC Náchod. Bez zápisu do servisky a nevím, jak by to bylo se zárukou kdyby se něco v elektrice vy..... Proto jsem zvolil originál neodnímatelné TZ i s orig. elektrikou a s redukcí 13/7 polů i s montáží v orig. servise za 9000 Kč , včetně zápisu do servisky a plnou zárukou na díly a montáž. Cena mezi orig, a neorig byla jen 1500 Kč, která se mi v budoucnu v případě reklamace určitě vyplatí. Věc si musí každý rozhodnout sám, nicméně když si představím jaké ve Škodovce dělají ofrky při jasnějších reklamacích raději jsem bez řečí zvolil orig. TZ..
  3. Zdar, dík za upřesňující informace, mohu jít s klidem do montáže, děti budou mít v zadu radost
  4. Zdar, čísla s Etkou porovnané, je to stejné.
  5. Tak celkem dobře nafocený návod k montáži jsem našel u kolegů v sekci Roomster, teď otázečka. Je to v Roomstru a Yetíkovi stejné?
  6. Zdar, nevíte někdo náhodou, zda je tento stolek a sedačka totožná s Yetim? Dík za info.
  7. Zdar Yeťáci, řešil někdo z vás dodatečnou montáž odkládacího stolku na zadní opěradlo. Jde o plastový výlisek s uložením pro kelímky. Výlisek stojí 839 kačen a technik mi nedovedl říct, zda to jde. Dík za odpovědí.
  8. Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník.
  9. Na fóru oktávkářů jsem vyčetl, že musím mít adaptér pro zapojení USB k originálnímu autorádiu Škoda.
  10. Zdar, zapojím kabel MDI s USB konektorem z originál Škoda příslušenství do zadní části radia Swing ? Pokud né, co vše k tomu budu potřebovat. Chci jen přehrávat na tomto radiu muziku z flashky, dík za odpověď.
  11. Zdar, také jsem si měnil hlavici řazení v mé 1.2 TSI za koženou s chromovaným olemováním emblému a tato hlavice má po obou stranách vystouplý nápis Yeti. Už tím nápisem se zdá hlavice v ruce větší, masivnější. Myslím si, že velikosti hlavic jsou stejné.
  12. kosak 72

    Tuning

    Díky za info, vidím, že jsme na tom stejně.
  13. kosak 72

    Tuning

    Zdar, obracím se na vás všechny, kdo máte na Yetince rámečky denních světel. Když jsem je koupil a poprvé držel v ruce, bylo mi hned jasné, že s originál lepící páskou to nemůže držet, ale zkusil jsem to. Nevydrželo. Koupil jsem tedy kvalitní lepící pásku a vše bylo v pořádku do letních veder, kdy se i tato páska odlepila. Nechtěl bych to řešit nějakým lepidlem kvůli případnému poškození přední části, nicméně mi asi nic jiného nezbyde. Proto se chci zeptat čím máte nalepeny rámečky vy a jak vám drží v současných teplotách? Díky za info.
  14. Dík za něj i když nebyl aktuální, byl ale přímo k tématu.
×
×
  • Vytvořit nový...