Martinoslav Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jak byl ten mail na tu ochotnou pani ze skodovky - pamatuju si, ze se jmenovala nejak Helena Bruchova - ale to si fakt nejsem jistej. Potreboval bych si na neco postezovat, tak kdyby mi nekdo ten mailik postnul, udela mi radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Kuciiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jak byl ten mail na tu ochotnou pani ze skodovky - pamatuju si, ze se jmenovala nejak Helena Bruchova - ale to si fakt nejsem jistej.Potreboval bych si na neco postezovat, tak kdyby mi nekdo ten mailik postnul, udela mi radost No to bude asi tohle...helena.bruchova@skoda-auto.cz Staci pouzit google:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Dekuji velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 A že jsem tak smělý, na co si budeš stěžovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Aaaaaaale, chtel jsem se poinformovat, co delat s mym problemem s odvetravanim palivove nadrze, kdyz servis to chce neustale dokola resit vymenou nadobky s aktivnim uhlim a ventilu. Je to chyba, ktera nastesti nema na nic vliv, takze to nejak nehrotim, jen chci zkusit, co mi odpovedej ze skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Děkuji za ukojení mé zvědavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Září 2006 Sdílet Vloženo 1. Září 2006 Aaaaaaale, chtel jsem se poinformovat, co delat s mym problemem s odvetravanim palivove nadrze, kdyz servis to chce neustale dokola resit vymenou nadobky s aktivnim uhlim a ventilu. Je to chyba, ktera nastesti nema na nic vliv, takze to nejak nehrotim, jen chci zkusit, co mi odpovedej ze skodovky. Jeste jim napis, kterej idiot vymyslel to, ze kdyz potrebujes plexi pred budiky tak ti reknou, ze si mas koupit cele nove budiky, ze plexi se neprodava samostatne - HOVADA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 2. Září 2006 Sdílet Vloženo 2. Září 2006 Aaaaaaale, chtel jsem se poinformovat, co delat s mym problemem s odvetravanim palivove nadrze, kdyz servis to chce neustale dokola resit vymenou nadobky s aktivnim uhlim a ventilu. Je to chyba, ktera nastesti nema na nic vliv, takze to nejak nehrotim, jen chci zkusit, co mi odpovedej ze skodovky. Jeste jim napis, kterej idiot vymyslel to, ze kdyz potrebujes plexi pred budiky tak ti reknou, ze si mas koupit cele nove budiky, ze plexi se neprodava samostatne - HOVADA! ja je chapu, oni kupuji palubku jako celek od Siemens VDO. Nevim jestli sem ji nekomu nedaroval - pokud ne, tak byza dobrou cenu prencham ch mel mit jednu celou z classika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.