Přejít na obsah

Den otevřených dveří v závodě Škoda Auto Kvasiny

Milda

Doporučené příspěvky

Kluci, bydlím kousek, určitě se jeďte podívat, stojí to za to, já mám možnost se tam podívat "služebně" a doporučuju. Snad bude možnost projít celou montážní linku od začátku, kdy najíždí kára až po konec se čerpačkou. Takové Lego pro nás :D .

Mluvil tady nekdo o LEGU :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ehm to je mi jasny ale na nas web ne?

preci jen je tu neco jako zodpovednost, a jde o to jestli to tam dam i za cenu toho ze b eventuelne mohl byt pruser, i kdyz je to nic protoze takhle to vypada skoro vsude, co je na tomhle videt

Nedaval bych to, uz kvuli par zaprdenejm urednikum na ministerstvu dopravy, kam se muze Skodovka treba obratit, co sou schopny proti tomu brojit, viz nektery kluby a problemy

Odkaz ke komentáři

povidej kryso povidej.....sam sem zvedav...o nicem nevim

Co ja vim, tak meli obrovsky problemy s TCT, Speedy onehda pred nakou dobou vypravel, ze chteli oficialni registraci a bylo to jak kdyby opichali vosi hnizdo, nevim jak to dopadlo, stranky porad maj, ale meli mimo jine v ramci ruseni vseho zrusit i stranky, coz je samozrejme blbost, ale strasili je tim prej. Jak sem dostal, davam dal. Kazdopadne pokud tam byl zakaz foceni, na ofiko stranky bych to osobne nedaval, co kdyby, tady se to ztrati, ale co vis, kdo chodi po strankach :)

Odkaz ke komentáři

no prave...ja uz mel jednou hovor z kriminalky...takze to absolvovat podruhy nechcu...jestlize byl ofiko zakaz tak to tam nedam...maximalne ty z venku ovsem to je bezpredmetny...takze dikys..

ani sem nevedel ze muze byt problem zaregistrovat TCT, kdyby byl problem s OC tak bych to dokazal pochopit, preci jen je to ozehavejsi ze?

Odkaz ke komentáři

Já bych se s tím zas tak moc nesral. Když dělají tokovou akci, tak nutně musí s tímhle počítat, protože takové kvantum lidí se nedá uhlídat a sbírat foťáky a mobily na vrátnici taky nejde v tomhle kvantu. To co opravdu nechtějí, aby se ukazovalo, to neukázali. Stejně není co špiónovat, protože tam jsou obvyklé technologie, sériově vyráběná auta,... Prostě nic pro špionáž. Ten zákaz je jen pro sichr. Nakonec nemaj šanci cokoliv udělat i kdyby se jim to vůbec nelíbilo. Kdyby to byl zaměstnanec Škodovky nebo nějaké spolupracující firmy, tak určitě ano, ale jinak není šance. Navíc, jak jsem napsal, není co by na těch fotkách mohlo Škodovku bolet, že je zveřejněno. Přemýšlel jsem i o nafocení některých jejich pracovních postupů, které jsou vyvěšeny na pracovištích, ale tam jsem se na to vyprdl, protože tohle už je podle mně věc nevhodná, a to už by mohlo vadit. Pokud by někdo chtěl provádět špionáž, tak k tomu zpravidla nepotřebuje foťák, pokud je z oboru tak mu stačí co vidí. Laikovi to nic neřekne a nepozná ani jestli je to něco vyjímečnýho. Tím myslím třeba nějakou spešl vychytávku, kterou si firma vymyslela sama a je něčím vyjímečná.

Ze své praxe můžu říct o případu, kdy si firma vyvinula ojedinělý karusel, který byl velmi dobře konstruovaný a řešil problémy karuselů renomovaných výrobců. Dost možná si tyto firmy tyhle nedostatky ani neuvědomovaly. Ale jeden inteligentní pan auditor, který opravdu nebyl hlupák a poznal vo co go, si to při auditu vobšlehnul a nabídl to jedné z těch renomovaných firem. A dneska to tahle firma vyrábí. Evidentně měl tenhle auditor z této oblasti bohaté zkušenosti, protože poznat o co jde může jen profík. Na druhou stranu to byla nejen sviňárna, ale bylo to v rozporu snad se všemi pravidly a závazky jak auditora, tak celé auditorské firmy. Nikdy se ovšem jeho účast na tomto nezpochybnitelně neprokázala.

Takže pánové, vůbec si s tím nedělejte hlavu, není důvod. Jediný kdo něco riskoval jsem byl já, a to že mně vyhoděj za bránu. Nic jinýho se stát nemohlo.

Odkaz ke komentáři

no jeden mensi problem je v tom ze ja mam doma pruchodku do fabriky v MB a jelikoz sem enco jako jejich soucast tak bych nerad aby me vyhodili ze skoly tesne pred BC. to si pak reknou vy ste to fotil a znas to...no jeste si to rozmyslim

No tak ty to máš jasný. To snad aby jsi to rovnou smáznul i tady pro jistotu. Protože tím by jsi prokázal loajalitu k firmě, což ve tvém případě může být důležité. Bohužel máš co ztratit, jak jsem psal výše. Co vím od spolužáka co tam dělá, tak zaměstnanci si to nedovolí, protože to je jasný padák. Říkal, že ze zaměstnanců nikdo nic "nevynáší" ven, ale problém jsou externí firmy. Veškeré úniky jsou prý přes externí firmy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...