Přejít na obsah

KRITICKE PROBLEMY S MOTOREM 1.8 20V

HonzaV

Doporučené příspěvky

HonzaV:

a ten vlnovec jak to vypada. ja ty soucastky jeste moc neznam. urcite to prolezu. ale co mne desi vic je ze ted po vikendu mam mokro v casti jak je klapka. kdyz to odmaslim (vzduch filtr) abych na to videl je na te casti dost mokro.a vypada to ze to je benzin. kdyz jedu napr. do krizovatky (leva) jak se auto nakloni,je slyset jako by v te casti slo neco o sebe nebo na prazdnou.presne nevim jak to popsat ale je to pekne blbej zvuk.ale dela to jen v zataceni smerem do leva.no prolezu a uvidim na co dojdu.je mozne ze by to cele delala ta klapka-mechanicka a ele. cast? nevim jestli jsi to cetl i s tim bzucenim ktere jsem popisoval.

ale diky za typ. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HonzaV:

a ten vlnovec jak to vypada. ja ty soucastky jeste moc neznam. urcite to prolezu. ale co mne desi vic je ze ted po vikendu mam mokro v casti jak je klapka. kdyz to odmaslim (vzduch filtr) abych na to videl je na te casti dost mokro.a vypada to ze to je benzin. kdyz jedu napr. do krizovatky (leva) jak se auto nakloni,je slyset jako by v te casti slo neco o sebe nebo na prazdnou.presne nevim jak to popsat ale je to pekne blbej zvuk.ale dela to jen v zataceni smerem do leva.no prolezu a uvidim na co dojdu.je mozne ze by to cele delala ta klapka-mechanicka a ele. cast? nevim jestli jsi to cetl i s tim bzucenim ktere jsem popisoval.

ale diky za typ. ;)

benzin v klapce jak by se ti tam dostal . jde preci do motoru vstrikama, nemas to spise mastny. tusim ze je tam napojena vracecka par z motoru neco jako u starsich motoru se tomu rikalo odvetravani klikovky.

Odkaz ke komentáři

HonzaV:

ale diky za typ. ;)

benzin v klapce jak by se ti tam dostal . jde preci do motoru vstrikama, nemas to spise mastny. tusim ze je tam napojena vracecka par z motoru neco jako u starsich motoru se tomu rikalo odvetravani klikovky.

Presne tak, je tam, a treba u myho motoru to vecne chcije, menil sem to uz taky. Benzin to ale fakt neni ;) Kazdopadne se to musi menit cely, nevim jak u 55kW. S otackama to dokaze delat veci...

Odkaz ke komentáři

ja tim chtel rici ze tam neco prska ale nevim odkud.

takze mi doporucujete vymenit co? celou klapku? ma nekdo prehled kolik to stoji.

je pravda ze v te klapce byl bordel az az kdyz jsem to pred 2mesicama cistil.otacky pak parada. ale ted jak rikam. mokro na krytu a nekdy jen pri zapnuti klicku-nabehnou budiky/kontrolky-natahne cerpadlo-a zacne neco bzucet. kdyz se dotknu pedalu plyn, je to slyset v urcitem mometu jeste vic.dneska rano to same. otacky nad 1000.ujel par kilometru a na benzine jsem zastavil a vypnul motor (sel si koupit cigara).uz jsem nenastartoval...pripada mi to jako kdyz chcete startovat ale elektrika tam proste nejde.az schladl motor pak to slo bez problemu.

Odkaz ke komentáři

je to primo na ni.kdyz se podivas na to zvrchu po sejmuti vzduch filtru,tak kolem te klapky.ted nemam moznost to blejsknout ale az dojedu dom poslu foto.

popis: kalpka-vrchni cast je pridelana myslim 4xrouby.tak prave na tom viku (nebo jak to nazvat) na leve strane je konektor.v zadni casti je jeste neco na stojaka. podle toho rachotu-bzuceni si myslim ze to musi byt nebo ma spojitost s tou klapkou. protoze to bzuci nekde tam.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...