Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravičko měl bych dotaz dnes jsem měnil brzdové hadičky na obou dvou kolech a jak jsem měl zvednutý předek tak při zařazené rychlosti jsem normalně mohl točit s kolama a rovnou oběma, zkoušel jsem tam dat jedničku i dvojku a stejně nic. je tohle normální že to tak dělá nebo kde bych hledat zavadu? a při nastartovaném motoru mě to má snahu tahnout dopředu... před zimou jsem nechal vyměnit prasklou vnitřní manžetu a ted po zimě se mi vcucla dovnitř jako by tam nebylo žadne mazivo...

ještě jeden dotaz: při 90 se mi ozyvá takový divný zvuk od kol a mění se to při mirnem zatačení v pravo nebo i v levo...

diky za odpovědi

Když máš zvednutej předek, zařazeno a točíš jedním kolem, diferenciál přenáší přes satelity moment na druhý kolo. Všimni si, že to druhý kolo se přitom točí OPAČNÝM SMĚREM. Jedině když máš jedno z předních kol zablokovaný, tak můžeš druhým kolem přes převodovku točit motorem. Je to běžná vlastnost diferenciálu. Abys mohl motorem točit i při obou zvednutejch kolech, musel bys mít SAMOSVORNEJ diferenciál.

• Autor

mohlo by to hučení zpusobovat i mirné tření destiček o kotouč?? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.