Karlos93 Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 Zdravičko měl bych dotaz dnes jsem měnil brzdové hadičky na obou dvou kolech a jak jsem měl zvednutý předek tak při zařazené rychlosti jsem normalně mohl točit s kolama a rovnou oběma, zkoušel jsem tam dat jedničku i dvojku a stejně nic. je tohle normální že to tak dělá nebo kde bych hledat zavadu? a při nastartovaném motoru mě to má snahu tahnout dopředu... před zimou jsem nechal vyměnit prasklou vnitřní manžetu a ted po zimě se mi vcucla dovnitř jako by tam nebylo žadne mazivo... ještě jeden dotaz: při 90 se mi ozyvá takový divný zvuk od kol a mění se to při mirnem zatačení v pravo nebo i v levo... diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Když máš zvednutej předek, zařazeno a točíš jedním kolem, diferenciál přenáší přes satelity moment na druhý kolo. Všimni si, že to druhý kolo se přitom točí OPAČNÝM SMĚREM. Jedině když máš jedno z předních kol zablokovaný, tak můžeš druhým kolem přes převodovku točit motorem. Je to běžná vlastnost diferenciálu. Abys mohl motorem točit i při obou zvednutejch kolech, musel bys mít SAMOSVORNEJ diferenciál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 a to hučení bude pravděpodobně ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos93 Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 mohlo by to hučení zpusobovat i mirné tření destiček o kotouč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Těžko - to by spíš pískalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.