Publikováno Březen 3, 201411 r Poradil byste někdo, prosím, jak vyměnit palivový filtr u Octavie II 2,0 TSFI? Na fóru jsem toto hledal, ale všude (i na internetu) jsem nalezl pouze dieslovou variantu, u které je filtr jiný. Z mé předešlé TDi Octavie jsem zvyklej na jednoduché "odpojení" hadiček, vyjmutí starého filtru, vložení nového a připojení hadiček, ovšem co mám teď benzín, tak tady je filtr celej "zalitej", tak nevím, jak vnitřek vyměnit...Předem díky moc za rady! Níže dávám ještě foto filtru=> Upraveno Březen 3, 201411 r od xxborec
Březen 3, 201411 r na foto nie je žiadny palivový filter,ale nádobka s aktívnym uhlím..tam filter nehľadaj.... ...palivový filter je zospodu pri palivovej nádrži http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=28302
Březen 3, 201411 r Autor áha Jsem myslel, že to je filtr, ještě žes mi to řekl Díky To bych pak asi čuměl, kdybych to rozebral, a bylo tam uhlí ps: to uhlí se nemá občas měnit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.