xxborec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) Poradil byste někdo, prosím, jak vyměnit palivový filtr u Octavie II 2,0 TSFI? Na fóru jsem toto hledal, ale všude (i na internetu) jsem nalezl pouze dieslovou variantu, u které je filtr jiný. Z mé předešlé TDi Octavie jsem zvyklej na jednoduché "odpojení" hadiček, vyjmutí starého filtru, vložení nového a připojení hadiček, ovšem co mám teď benzín, tak tady je filtr celej "zalitej", tak nevím, jak vnitřek vyměnit...Předem díky moc za rady! Níže dávám ještě foto filtru=> Editováno: 3. Březen 2014, autor: xxborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 na foto nie je žiadny palivový filter,ale nádobka s aktívnym uhlím..tam filter nehľadaj.... ...palivový filter je zospodu pri palivovej nádrži http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=28302 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 3. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 áha Jsem myslel, že to je filtr, ještě žes mi to řekl Díky To bych pak asi čuměl, kdybych to rozebral, a bylo tam uhlí ps: to uhlí se nemá občas měnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 nie.... .....nádobka sa mení ako celok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 A má to smysl ji měnit preventivně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 myslím,že to je zbytočnosť (preventívne to meniť) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.