Vena022 Vloženo 10. Březen 2014 Vloženo 10. Březen 2014 Při sešlápnutí spojky mi někdy, není to pokaždé probliknou kontrolky baterie a oleje, ale někdy zas méně častěji problikne jen olej. Myslím si že ten olej by měl být způsoben že je vadné čidlo, ale nějak mi tam nepasuje proč problikává i ta baterka. Kdyby někdo věděl, tak budu rád za radu... Citovat
honza4 Vloženo 23. Červenec 2016 Vloženo 23. Červenec 2016 Mám to stejné. A žiju s tím už dost dlouho. Baterka - vyměnit regulátor ze dražší. já vyměnil za levnější 300k a začalo to poblikávat. Méně ti to nabíjí a odejde ti baterka....Časem. Olej - Máš olej s odlišnou charakteristikou. Použiješ li typ kaufland přestane to. Citovat
KubaRS Vloženo 21. Srpen 2017 Vloženo 21. Srpen 2017 Mám to samé s tím že při vyslapnuti spojky klesnou otáčky a občas zdechne.Paměť závad prázdná,altik po repasu ..... dělá to jen někdy. Ví někdo?Budu rád za každou radu popř.co vyzkoušet.Kuba Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.