Vena022 Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Při sešlápnutí spojky mi někdy, není to pokaždé probliknou kontrolky baterie a oleje, ale někdy zas méně častěji problikne jen olej. Myslím si že ten olej by měl být způsoben že je vadné čidlo, ale nějak mi tam nepasuje proč problikává i ta baterka. Kdyby někdo věděl, tak budu rád za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza4 Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Mám to stejné. A žiju s tím už dost dlouho. Baterka - vyměnit regulátor ze dražší. já vyměnil za levnější 300k a začalo to poblikávat. Méně ti to nabíjí a odejde ti baterka....Časem. Olej - Máš olej s odlišnou charakteristikou. Použiješ li typ kaufland přestane to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Mám to samé s tím že při vyslapnuti spojky klesnou otáčky a občas zdechne.Paměť závad prázdná,altik po repasu ..... dělá to jen někdy. Ví někdo?Budu rád za každou radu popř.co vyzkoušet.Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.