vonsakjakub Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Neviem ci to tu dobre pisem ale cchem vediet ze ked idem po dialnici takich 120km a viac strasne mi fuci niekde okolo alebo niekde tam okolo celneho skla a poriadne a neviem ci mam pretesnit sklo alebo ho dat nanovo prelepit a este jedna vec pocut aj ako keby mi isel vietor aj z fukarou stredovich poriadne hucanie a aj ked som bol na vagu tak mi vypisoval nejaku chybu z uzatvaranim vyduchov tak teraz neviem asik co a kde bde chyba ak dakto bude mat dobru radu rad primem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) Zdar, zajímal bych se o to přední sklo. Sem tam se stává, že ho blbě po výměně přilepí. Zkus se projet bez sloupků a pozorovat. A klapky hážou chyby na 99% klimatroniků, třeba i mě, záleží jen na Tobě, jestli to chceš řešit nebo ne. Ten problémek je většinou v tom, klapky nemůžou najít krajní polohy...Někdy jim stačí dát základní nastavení, někdy to nestačí Editováno: 14. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ano ano klypky klimatroniku vypisovalo a jasne ze to cchem riesit porad mi co tam mam urobit budem rad a sklo mam od vyrobi nebolo este menene tak neviem ale skusim ist bez sloupku a uvidim a este mi neviem kde ale menil som cele lave spetne zrkadlo aj so spetakom komplet a teraz tam odniekal pocujem piskanie a poriadne mi tolezie na nervi uz a nevies mi aj poradit ako alebo co dat na dvere aby mi cez nie nepodfukovalo lebo aj okolo nich mi fuci sem tam a nic ma neserie ze preco u soferovich dverachked sa pozriem s vonka na ne tak horny roh dveri je odsunuty asik 3mm vonka nechapem aj som tu cital na fore ze to moze bit vadny nejaka cast co drzi dvere ale niesom si isty nejaky ze zaves ale mne sa ho nechce menit ak bi sa to dalo urobi aj bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 když ti nesedí dveře a nahoře je mezera tak je zkus přihnout trošku.Zespoda je uchop a párkrát s nima zahýbej směrem nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Mě to foukalo okolo dveří ( pískalo ). Stačilo vyměnit horní pant dveří, byl vyčochtaný ten váleček. Cena ve škodovce toho pantu je 300Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 okej nieco poskusam dikes za rady chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 17. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 supe tak z oknien mi nefuci a aj som ho dookola z vnutra presilikonoval a teraz bi som cchel vediet ako mam dat to zakladne urobenie klimatroniku ze ako to ma urobit vlastne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Kamarad mel to same a bylo to od tesneni od dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
greensuperb Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 ja ked idem tych 130km tak mi fuci na spolujazdcovom mieste pod odkladacim priestorom(presnejsie na mieste kde ma skoda felicia poistkovu skrinku). nejake rady? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.