Přejít na obsah

Vliv na spotřebu...?

Host aka

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, jestli výměna filtru paliva nebo čidla teploty motoru můžou mít vliv ne spotřebu auta? A to tak markantní, že mi z ničeho nic průměrná spotřeba klesla z 7.3 na 6.7l/100km. Mám najeto cca. 105tkm a tyto dvě věci byly měněny najednou. Obojí bylo původní.

Editováno: , autor: aka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se zeptat, jestli výměna filtru paliva nebo čidla teploty motoru můžou mít vliv ne spotřebu auta? A to tak markantní, že mi z ničeho nic průměrná spotřeba klesla z 7.3 na 6.7l/100km. Mám najeto cca. 105tkm a tyto dvě věci byly měněny najednou. Obojí bylo původní.

Já mám teď taky nový filtr paliva (asi 14 dní) a spotřeba stejná, tak nevím....ale myslím, že spíše ne.

Ale zase na druhou stranu, pokud se s vozem nic jiného nedělalo, tak díky čemu by ta spotřeba tak spadla?

Odkaz ke komentáři

To nevím...možná bych to spíše viděl na to čidlo... :unsure:

Cidlo teploty motoru jsem mel menene ve 12000 tis. tusim a spotreba mi klesla tez. Bud to bylo cidlem, nebo tim, ze se zrovna oteplovalo... ;)

Měnils čidlo už po 12.000km nebo po 120.000km ? Překlep ?

V servisu mi ho menili jiz po dvanacti tisicich, nebyl preklep. Stejne tak v 15 tis. mi menili gumy stabilazatoru, coz take neni obvykle!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...