Host aka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 (editace) Chci se zeptat, jestli výměna filtru paliva nebo čidla teploty motoru můžou mít vliv ne spotřebu auta? A to tak markantní, že mi z ničeho nic průměrná spotřeba klesla z 7.3 na 6.7l/100km. Mám najeto cca. 105tkm a tyto dvě věci byly měněny najednou. Obojí bylo původní. Editováno: 3. Září 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Chci se zeptat, jestli výměna filtru paliva nebo čidla teploty motoru můžou mít vliv ne spotřebu auta? A to tak markantní, že mi z ničeho nic průměrná spotřeba klesla z 7.3 na 6.7l/100km. Mám najeto cca. 105tkm a tyto dvě věci byly měněny najednou. Obojí bylo původní. Já mám teď taky nový filtr paliva (asi 14 dní) a spotřeba stejná, tak nevím....ale myslím, že spíše ne. Ale zase na druhou stranu, pokud se s vozem nic jiného nedělalo, tak díky čemu by ta spotřeba tak spadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 To nevím...možná bych to spíše viděl na to čidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 To nevím...možná bych to spíše viděl na to čidlo... Cidlo teploty motoru jsem mel menene ve 12000 tis. tusim a spotreba mi klesla tez. Bud to bylo cidlem, nebo tim, ze se zrovna oteplovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 To nevím...možná bych to spíše viděl na to čidlo... Cidlo teploty motoru jsem mel menene ve 12000 tis. tusim a spotreba mi klesla tez. Bud to bylo cidlem, nebo tim, ze se zrovna oteplovalo... Měnils čidlo už po 12.000km nebo po 120.000km ? Překlep ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 To nevím...možná bych to spíše viděl na to čidlo... Cidlo teploty motoru jsem mel menene ve 12000 tis. tusim a spotreba mi klesla tez. Bud to bylo cidlem, nebo tim, ze se zrovna oteplovalo... Měnils čidlo už po 12.000km nebo po 120.000km ? Překlep ? V servisu mi ho menili jiz po dvanacti tisicich, nebyl preklep. Stejne tak v 15 tis. mi menili gumy stabilazatoru, coz take neni obvykle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 A jinak dobrý autí nebo jobovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.