rbarsa Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Ahoj, prosím o radu. Při záběru plynu se citelně rozechvěje auto zleva doprava, když uvolním plyn, přestane to. Nejvíc je to znatelné mezí 60 - 100km/ hodině a při plynu v zatáčce. Občas se to projevuje i klepáním. Je to znatelné v autě i ve volantu. Současně se mi objevila závada a to olej v chladící kapalině, to si ale myslím že spolu nesouvisí a typuji to na propouštějící olejový chladič, který jsem už před léty měnil, když se rozsvítila kontrolka chladící kapaliny a nádržka byla plná oleje. Mám Octavii 1.9 DSG. Děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susliak Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 (editace) Vnutorne loziska poloos. Chvenie pod plynom,bez plynu prestalo. Natlacenie vazeliny chvenie potlacilo kym som to nevymenil.Original je klzne loziska,vymene za diely s valcekovymi loziskami.Tak snad to nieco vydrzi. Sukromne auto mam 1,9 s DSG,preto som presvedceny o tom,ze to je to. Editováno: 30. Březen 2014, autor: susliak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rbarsa Vloženo 30. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Vnutorne loziska poloos. Chvenie pod plynom,bez plynu prestalo. Natlacenie vazeliny chvenie potlacilo kym som to nevymenil.Original je klzne loziska,vymene za diely s valcekovymi loziskami.Tak snad to nieco vydrzi. Sukromne auto mam 1,9 s DSG,preto som presvedceny o tom,ze to je to. Děkuji za odpověd, zní to logicky. Osobně jsem se chtěl také zaměřit na kloub poloosy, ale toto je asi lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susliak Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 Keď sme zdvihli auto a chytili za kotúč. Pri pokuse točiť s nim vpred a zad bolo cítiť a vydiet vôľu od od vnútorného ložiská. Po výmene ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.