Přejít na obsah

koudy_123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    340
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 921 zobrazení profilu

Oznámení koudy_123

  1. Jen pro info. Až do teď jsem jezjil s vymontovaným PTC a nenainstalovaným textilním krytem v levé straně středového tunelu. Vřele to nikomu nedoporučuji. Koloběh telpa od výměníku je nepřítomností zmíněných částí narušen tak, že řidič se vaří a spolujezdec mrzne. Jinak jsem teď nakrimpoval nový konektor, dal novu svorkovnici a nechal starý PTC. Uvídím, jak to bude fungoval, až teplota klesnou.
  2. Tak jsem mackal cudliky jak o zivot a tahlo se pohlo. Ale nevim, jake nastaveni ofuku pomohlo. Kazdopadne to mam.
  3. Tak az ted jsem se dostal na montaz a mam problem. Nedostanu se na ctvrty horni sroubek, kzery drzi kdyt ptc a ptc. Kryje mi ho tahlo od servomotorku klapek. Jak mam nastavitt topeni, aby se mi tahlo pohlo. At delam co delam, ani se nehne. Pmooc.
  4. Zatím jsem tu topnou spirálu jen vymontoval, svorkovnici zaizoloval a jezdím bez PTC. Holt to do kabiny topí za delší čas. Jinak chci zkusit dát jen nový pin se svorkovnicí a starou topnou spirálu (vypadá dobře). Díly mám, jen se k tomu dostat. Pokud to bude zase smrdět, nová topná spirála se dá koupit za 2tis.
  5. 2 OnMiT312 Moc dík za ochotu, ale objednám to po webu. Nemá smysl tě tam hnát, pak na poštu, atd. V dnešní uspěchané době je čas vzácný. Navíc bys to pak posílal do zakázaného města 🙂 2 wirer Také dík za nabídku. Nech je doma, třeba se ti budou v budoucnu hodit. S krimpováním nemám žádné zkušenosti a kleště doma nemám. Tyhle kleštěby to mohly zvládnout, co?
  6. Nakonec jsem našel třeba v DE nebo i v CZ . Smutné, že poštovný je 8x dražší než pin 🙂 Na ali to koupit také lze. Otázka je, jaká to bude kvalita a tím pádem kolika amper pin zvládne.
  7. Bohužel ten pin ve svorkovnici není normální Faston, přestože má ten pin rozměr 6,3 mm. Vypadá takto
  8. Nevíte, prosím někdo, kde koupit ten PIN a jaké krimpovací kleště by bylo potřena na nalisovaní? Našel jsem číslo OE kabelu s pinem 000979308E, ale ten stojí nesmyslnou částku. Navíc nevím, kde a jak bych ten nový kabel napojil na starý. Teče v něm kolem 40A.
  9. Právě řeším obdobný problém, jen se mi začal tavit kontakt ve svorkovnici. Na prvním obázku je kontakt v PTC a na druhém je pin ve svorkovnici. Za jímalo by mne, jak se to mlže stát? Že by vyklepaný (povolený) pin?
  10. Ahoj, prosím o radu zkušenější. Dnes smrad v autě, jako když se pálí spojka nebo plasty. Google pomohl >> Pálení plastových částí přídavného elektrického topení - PTC případně jeho kontaktu. Nastudoval jsem dílenskou příručku a šel na demontáž. Sice pomalu ale dostal jsem se až k samotnému VYTAŽENÍ PŘÍDAVNÉHO ELEKTRICKÉHO TOPENÍ (1K0963235G). A nastal problém. Vytáhnu ho jen na cca 90% a pak se zarazí o ocelovou část palubky (viz foto 1 horní červená kružnice), na které je přimontován kolení airbak (airbag je samozřjmě demontován), a nejde dovytáhnout. Ať s ním kroutím jak chci, tak prd. CO S TÍM? JAK TO DOSTANU VEN? Příručká jen v tuto chvíli říká, demontujte. No a další zjištění. Začal se pálit kontakt jak na samotném el. topení (viz foto 1 dolní kružnice a foto 3) tak i v konektoru foto konektor. Vypadá to, že topný člen by šel zachránít (očistit kontakt), ale pastový konektor je podle mne potřeba vyměnit. Dá se vůbec koupit? Edit. Svorkovnice bez pinu a kabelů má číslo 1K0972723A (ve škodě za 190,-). Edit: Nakonec se mi PTC podařilo vyndat. Vysunout doleva a NAHORU, až se vysune dolní zadní roh PTC, a pak stáhnout dolů. Ježek v kleci.
  11. Štekr do diagnostické zásuvky (já mám od CARISTA) + palikace na mobilu (VAG DPF)
  12. Emulze se netvoří, voda do oleje asi nejde. Spíš bych to viděl na naftu. Hodil jsem dotaz na dieselpower forum a tam mě směřovali na vstřiky. Že mám postupně odpojovat vstřik po vstřiku (asi vždy jen jeden) a poslouhat, zda klapot ustane. Pokud ano, vstřik KO. A tím by se snad vyřešila i ta nafta. Zatím mimo jiné vyměním olej a filtr (sice po 10 tkm) a budu pozorovat hladinu.
  13. Jasny kov na kov, ale ten zvuk tam nebyval. A kour taky ne. Nemuze to byt netesny krouzek (krouzky)? Proto kouri (fakt dost) a pribyva olej (pedpokladam pri regeneraci dpf).
  14. Nikdo nic nebo to video nejde zobrazit? Tocil jsem to mobilem a ma to bohuzel 100 MB.
×
×
  • Vytvořit nový...