Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, dneska při jízdě se mi při dosažení 60km/h a vyšší rychlosti začlo něco rezonovat jakoby v právé části motoru (někdo u kola), při zbrždění pod 60 to přestalo. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat??? 

Dělá to pod plynem? Nebo i s vyřazenou rychlostí? Nemusí to souviset přímo z motorem. Může to být něco na podvozku.

to bude len hádanie od PC ....čo trebárs uvolnený niektorý spodný plastový kryt...?

• Autor

dělá to pod plynem i s vyřazenou rychlostí, ale nedělá to furt. Dělalo mi to když jsem jel z práce a druhý den zase nic. Ale v pátek jsem jel s rakví a nedělalo to (napadlo mě undat příčníky). Akortát jsem teď bez auta.Zkusím je sundat. Tak se omlovám, že otravuji s takovou prkotinou (jestli to teda bude těma příčníkama)

Neboj, neotravuješ. Jen libero má pravdu v tom, že obecně se takovéto závady a problémy dost špatně řeší na dálku přes internet. Hlavně napiš všechna svá zjištění. Ať se třeba dá odrazit k nějakému dalšímu kroku. A vlákno lze vždy případně přesunout.  ;)

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak problém vyřešen, dělali to příčníky na střeše. Tak se ještě jednou omlouvám.

v pohode ;) ...dobré je,že si napísal vyriešenie problému  :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.