massy Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zdravím, dneska při jízdě se mi při dosažení 60km/h a vyšší rychlosti začlo něco rezonovat jakoby v právé části motoru (někdo u kola), při zbrždění pod 60 to přestalo. Nevíte někdo, co by to mohlo dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Dělá to pod plynem? Nebo i s vyřazenou rychlostí? Nemusí to souviset přímo z motorem. Může to být něco na podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 to bude len hádanie od PC ....čo trebárs uvolnený niektorý spodný plastový kryt...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
massy Vloženo 14. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 dělá to pod plynem i s vyřazenou rychlostí, ale nedělá to furt. Dělalo mi to když jsem jel z práce a druhý den zase nic. Ale v pátek jsem jel s rakví a nedělalo to (napadlo mě undat příčníky). Akortát jsem teď bez auta.Zkusím je sundat. Tak se omlovám, že otravuji s takovou prkotinou (jestli to teda bude těma příčníkama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Neboj, neotravuješ. Jen libero má pravdu v tom, že obecně se takovéto závady a problémy dost špatně řeší na dálku přes internet. Hlavně napiš všechna svá zjištění. Ať se třeba dá odrazit k nějakému dalšímu kroku. A vlákno lze vždy případně přesunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
massy Vloženo 22. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Tak problém vyřešen, dělali to příčníky na střeše. Tak se ještě jednou omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 v pohode ...dobré je,že si napísal vyriešenie problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.