Fiiles Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Ahoj, omlouvám se, jestli se to tu řešilo, ale bohužel jsem to nenašel. Mám OII po faceliftu, rok výroby 2010 a nemůžu rozchodit BT-Audio u rádia Swing. Mobil se mi s autem spárovat podařilo ale nikde v menu nemůžu najít, kde bych měl BT-AUDIO povolit a to jak v Maxi-Dot tak přímo u radia (tam snad ani jine nastaveni kromě zvuku neni ne?). Když dám MEDIA tak se mi zobrazuje jen AUX a CD. Víte někdo jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Alimov Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 v telefonu (android ) jsem musel jeste pocolit v BT nasta veni aby se to sparovalo i pro media .... ted mam telefon po sparovani dva bt profily jeden PHONE druhy MEDIA. v aute se mi to taky nechtelo zobrazit.... (telefon hral do BT ale v aute bylo ticho ) pak jsme znovu zmackul MEDIA a hned se mi na myslim treti pozici na swingu zobrazilo BT-AUDIO zmackl jsme to a uz hraju.... muzu poslat fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiiles Vloženo 20. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 Díky moc za odpověď. Fotky by byly super. Já mám BT-Audio povolené v nastavení swingu ale ta možnost se mi po stisku media ani nezobrazí. Používám iPhone a zatím jsem tu možnost u Skoda-BT povolit to i pro media nenašel tak se na to ještě mrknu detailněji. Každopádně Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevinios Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 (editace) Funkci BT-audio mam povolenou, zobrazi se i na displeji akorat muj telefon asi nepodporuje BT jednotka. BT handsfree normalne funguje ale prehravat hudbu z telefonu nejde. Nevíte někdo jestli to je BT jednotkou nebo to jde nějak nakodovat? Díky Editováno: 29. Únor 2016, autor: Kevinios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekocek Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 (editace) V 13. 4. 2014 na 22:10, Fiiles napsal: Ahoj, omlouvám se, jestli se to tu řešilo, ale bohužel jsem to nenašel. Mám OII po faceliftu, rok výroby 2010 a nemůžu rozchodit BT-Audio u rádia Swing. Mobil se mi s autem spárovat podařilo ale nikde v menu nemůžu najít, kde bych měl BT-AUDIO povolit a to jak v Maxi-Dot tak přímo u radia (tam snad ani jine nastaveni kromě zvuku neni ne?). Když dám MEDIA tak se mi zobrazuje jen AUX a CD. Víte někdo jak na to? Díky Díky za toto vlákno, měl jsem stejný problém jako Fiiles. OII FL 2011 - rádio Swing, maxidot, podpora BT v řídicí jednotce, mobil Honor 7 Lite s Androidem 7.0, testovaný hudební přehrávač foobar2000 Mobile ve verzi 1.0.94. V menu MEDIA se za normálních okolností nenachází položka BT-AUDIO, ikdyž je tato funkce povolena v nastavení autorádia (v podrobném menu -> BT-AUDIO -> ON). Pro mě fungoval následující postup: 1/ Spárování telefonu se řídicí jednotkou pomocí BT 2/ Povolení funkce BT-AUDIO v podrobném menu nastavení autorádia 3/ Aktivace viditelnosti BT modulu v telefonu 4/ V telefonu (může se lišit v závislosti na verzi systému) v podrobném nastavení BT -> párovaná zařízení -> detaily zařízení SKODA_BT -> profily zařízení -> aktivovat Zvuk médií 5/ V telefonu spustit hudební přehrávač a zahájit přehrávání. Reproduktor telefony by měl být potichu, hudba se posílá po BT. 6/ Na autorádiu stisknout MEDIA - na čtvrté pozici by se měla objevit položka BT-AUDIO -> aktivovat položku 7/ Vyhráno - užívejte svou oblíbenou hudbu Osobně bych uvítal, kdyby byla položka BT-AUDIO viditelná pořád, pouze by případně hlásila nedostupnost hudebního zdroje při odpojeném telefonu. Ušetřilo by to hodně hledání. Snad tento stručný návod pomůže. Mám však také navazující otázku: Je možné v této konfiguraci ovládat přehrávání pomocí rádia/tlačítek na volantu? Žádná tlačítka při přehrávání přes BT nefungují, lze jen měnit hlasitost. Na displeji rádia se zobrazuje pouze BT-AUDIO, lze nějak docílit zobrazení podrobnějších informací o přehrávání? Přijde mi jako logické, že by to fungovat mělo - ŘJ má přístup ke kontaktům, hovorům v telefonu atd, proč by potom nemohla mít moc ovládat přehrávání? Wiki na stránce o BT popisuje tuto funkci jako AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) viz. ZDE , profil A2DP - více info třeba ZDE. Nikde jsem však nenašel důvěryhodné informace o tom, zda tuto funkci ŘJ podporuje, případně za jakých podmínek. Díky za vaše nápady. Editováno: 4. leden 2018, autor: pekocek doplnění otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Zdravím mam taky menši problém mam autorádio swing a originál bluetooth sadu s označením 7P6 035 730 C všetko fungovalo ako malo a teraz po kúpe nového telefónu Huawei P20 ktorý ma už bluetooth verziu 4,2 tak už sa s nim neviem spojiť píše ze je nekompatibilný co s tým ? treba novu jednotku alebo ako to vyriešiť ? Jedná sa o Octaviu 2 FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_marek Vloženo 8. Červen 2020 Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 (editace) Mam ten isty problem, ze handsfree funguje ale prehravanie cez BT nie Editováno: 8. Červen 2020, autor: _marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Funguje někomu u Swingu AVRCP? Tedy např. další písnička pomocí ovládání na radiu nebo volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.