Přejít na obsah

Výměna Swingu za Bolero


Doporučené příspěvky

Hmmm, no tak to bude narocnejsie...Lebo tvoj Swing bol spolu (elektronika-prijimac radia + display) v jednom kuse, novy Swing je uz dvoj dielny. Takze budes musiet vymenit cely vnutorny diel skrinky pred spolujazdcom, predlzit vsetky kable od stredového panleu (kde je teraz Swing) az do tej vymenej skrinky spolujazdca, je to dost narocne. Zvlast niektore specialne kable som tazko zhanal a dost boli drahe. Robil som to sam, a kedze je to pomerne neprijemna praca a trosku zlozitejsia, pohras sa s tym poriadne...Ja som to robil kvoli navigacii (Amundsen), kvoli radiu by mi to nestalo za to... Inac vacsinu tych potrebnych specialnych predlzovacich kablov mam (ak by si sa rozhodol pre prerabku), daj potom vediet. Ale je to fakt financne relativne draha zalezitost...ked to zratam, tak cca 500€, svoju pracu som si neuctoval :-)

 

http://forum.skodahome.cz/gallery/album/2029-octavia-iii-potrebné-diely-na-výmenu-swing-za-amundsen/

Editováno: , autor: tecki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...
  • o 2 týdny později...

Jediné rádio bez "boxu", čti jednotky v kastlíku, je první swing. Všechny ostatní mají už jednotku v kastlíku spolujezdce a to čemu všichni říkají rádio, je jen displej zobrazující data z jednotky. Výměna je reálná, počítej ale, že jen cca 5 tisíc tě bude stát vše okolo k přípravě montáže vyšší úrovně infotainmentu do auta (kabeláž, kastlíky, ...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj mám dotaz, mám 3 oktávku (2014 bez faceliftu), kde je rádio swing, mám možnost koupit autorádio Bolero ze superba 3. Jedná se o LCD panel.

Je k tomu potřeba řídící jednotka nebo rádio a senzor bude fungovat bez problému? Díky

 

Přidávám ještě obrázky toho Bolera.

279244784_5222079524548742_8585141174146622592_n.jpg

unknown.png

Editováno: , autor: Naelisgod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mometalne je da sa povedat jedno co tam mas, zo Superba nebude rozmerovo pasovat displej. RJ infotainmenu (radia) je zamenitelna medzi autami, displej ma kazdy model iny (F3-O3-S3 atd.). druha spomenuta vec je to, ze Swing je z jedneho kusu, Bolero a vyssie z dvoch kusov. ak uz chces menit, potrebujes v kazdom pripade displej urceny pre O3 a k tomu odpovedajucu jednotku podla poziadaviek (Bolero, Amundsen, Columbus). v pripade O3 vymena schranky pred spolujazdcom aby si tu jednotku mal kde umiestnit, predlzenie kabelaze k radiu a doplnenie prepoja displej-jednotka. samozrejme ak to namontujes, odblokovanie ochrany komponentov a uprava kodovania noveho radia podla vybavy auta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...