vonsakjakub Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 asik styrimesiace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Okej problem vyrieseny v servise mi to zle namontovali dali mi to na napravnice do zlej diery. Do zlej diery pretoze su tam dve diery do ktorich sa moze uchytit spodne rameno tak preto to bolo take vyosene supos no nasi mechanici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 (editace) Hm... To mi připomnělo tu reklamu, jak odjede auto ze servisu a přijde mechanik a ptá se, jestli mu tam nalili tu brzdovou kapalinu. V tom momentě je slyšet z dálky rána Editováno: 12. Červen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Vsak couz no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 12. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 A teraz rozmyslam ci este tie vybracie ale slabucke pretrvavaju a vcera som zistil ze mam krive kotuce tak parada caka mam vymena prednych kotucou tak fajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 To už je snad pohoda, oproti tomu, co jsem viděl a jak to dobře dopadlo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 13. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Jasne uz to je krasne rovno a lepsie to uz sedi auto len ale aj tak citim este skubanie v tom volante a rozmyslam nad vymenou servoveho oleja ale ci mi to pomoze neviem ale sy myslim ze skor bude v haji servo alebo servocerpadlo len ktore s toho tak to neviem no uvidime ale zatial to neham tak lebo to stoji dost penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 27. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 novavarianta ked som isiel teraz do roboty a isiel som po dialnici asik 110km za hodinu tak volant bol stopercentnom klude proste bez vybraciii ako nahle vysla rychlost na 120 volant sa rozochvel a zacal zasa vybrovat pred jazdou do prace pretoze pracujem v zahranici som sidal este prevazit kolesa ale som si vsimol aj ze pri rychlosti 100km tiez vybruje ale ako nahle vybehne rychlost na stodesat tak nis klud nechapem tomu vobec co to je a este som si aj vsimol ze ked stojim na volnobehu tak citim na volante vybracie atreaz neviem ci je to normalne ci nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Uložení motoru a převodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 28. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 (editace) Menil som ulozenie motoru asik pred polrokom taktiez ulozenie prevodovky Sylenbloky mototra lavy aj pravy origynal zo skodovky a ulozenie prevodovky znacka febi Taktiez aj nova spojka od vyrobcu LUK 430e Editováno: 28. Červen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Hm a dneska som cital o skoda superb dva ze maji s tim taki problem a vyriesilo sa to vymenov napravnice a poloosi myslite ze toto je tiez dovod vybracii volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Silenbloky na nápravě minimálně. Zato poloosy, hlavně vnitřní kineťáky umí udělat pořádný bordel. Už jsem viděl i křivou poloosu. To je mimochodem další příčina snižování podvozku: Auto je z výroby spočítané tak, aby při jízdě byly polosy rovnoběžně se silnicí. Jakmile se podvozek sníží, dostávají na prdel nejen vnitřní a vnější kineťáky,ale i poloosa samotná, protože už není rovnoběžně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 OKej ale snizovany podvozok som nemal tak asik ten bordel musim hladat v tych kinetickych klboch no ale vonkajsie mam menene skusim este vymenit tie vnutorne a uvidime pocuj supe a nemozu to robit aj krive kotuce pretoze somzistil ze ioch mam krive lebo aj pri brzdeni mi zacne poriadne vyxbrovat volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 No samozřejmě. A ani to nemusí vybrovat jen při brždění, ale i normálně. Zvlněný kotouč je vlastně to samé, jako bys neměl vyvážený kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 2. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 no vsak totok uvidime ci sa to zmeni ked ooch vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Ahoj lidi. Dnes jsem jel autem rychlost okolo 70Km/h a něco mi začalo zespoda auta klepat. Ubral jsem plyn a najednou mi začal vibrovat volant (doprava,doleva) a auto začalo táhnout hodně doprava. Po přidání plynu se vše ustálilo. Auto jelo rovně a volant přestal vibrovat a nebylo slyšet ani klepání ale jakmile jsem zase sundal nohu z plynu opět se to kmitání vrátilo. Nevíte co to mohlo způsobit? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Utržený silentblok motoru/převodoky např. nějaké rameno třeba taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Ahoj díky za radu. Ještě jsem si vzpomněl že za jízdy v malé rychlosti při zatčení doleva se ozýval pískavý zvuk a klepání. Teď už to nepiska ale dělá to to co jsem psal výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.