haceink Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 zdravim mám superb 1.9 96 kw a pri otaceni volantu na miste nebo i obcas pri jizde mi vtom tak krupne proste a neivm co by to mohlo byt a pri jezdeni na nerovnostech tak tma neco dost striska nevim ejslti to souvisi pomozte diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Zkontroluj horni ulozeni tlumicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Zdravicko Hacinek vyresil jsi nejak svou zavadu? ja mam na svem supovy volnou napravnici a pri otaceni na miste mi v tom take krupne byl jsem vlezen pod autem a vychazelo me to z predniho praveho silentbloku napravnice ale volne jsou oba dva nejspise chteji prelisovat! muze nekdo z vas tuto vec potvrdit ci vyvratit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.