Garnett23 Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) Ahoj chlapi, potřeboval bych poradit s následujícím. Dole přikládám jednotku u spolujezdce a typ rádia které mám v autě. Bohužel zkoušel jsem spárovat s telefonem Nokia Lumia 720 co mám a píše mi to zařízení není kompatibilní, co je prosím potřeba případně udělat či dokoupit? Rádio bez NAVI BOLERO. Omlouvám se, jestli je nějaké univerzální téma pro tyto problémy, ale nic jsem nenašel, pouze pro jednotlivé typy telefonů. Díky za pomoc Editováno: 20. Květen 2014, autor: Garnett23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 20. Květen 2014 Sdílet Vloženo 20. Květen 2014 (editace) Mám takový pocit, že tato umí pouze rSAP (tj snad by šla s nějakým Samsungem či HTC s rSAP aplikací), dále nepodporuje 3G, ale to by nemělo vadit. Bude to asi chtít jinou jednotku Tabulka kompatibility http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Editováno: 20. Květen 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 21. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Díky za pomoc, co taková jednotka stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.