dominikg Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Dobrý den. Mám dotaz: Dá se změnit síla účinku posilovače u SII ? (MR 05.2013). Potřeboval bych aby mě volant šel trochu víc ztuha,teď mi jde hodně lehounce a není to ono. Zatím dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 16. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Odpovím si sám Ano dá se změnit, ferda25 nastavil posilovač na sportovní charakteristiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 (editace) Prekodovanim serva napr. u febie jsou 4 charakteristiky posilovani Editováno: 18. Červen 2014, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Předpokládám, že výchozí nastavení z výroby je závislé na motorizaci (hmotnost motoru)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pagotamd Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 (editace) Mám krátce S2 1.6tdi greenline r.v. 2012/7 najeto 310tis ale auto jako nové a to doslova. Zdá se mi že jde dost těžko řízení, no možná se mi to jen zdá ale čekal bych řízení víc posilované. Prostě i když jedu pomalu není to na řízení jednou ručkou :) Ale občas ten volant prostě musím chytit. Jinak až na to že mám slabého prckoleta 1.6tdi jsem z auta velice mile překvapený a to hlavně pohodlí které kazí řízení. Proto bych se tu rád zeptal i když vím že se bude blbě odpovídat, ale řízení se mě zda že jde dost ztuha i když jedu pomalu :( Sice v zatáčkách dobře auto cítím, ale moc mě to nesedí.. Jen doplním že už jsem se dočetl že účinek lze změnit, auto bylo čiplé, nechal jsem to přehrát do originálu, posilovací učinek je stále stejný tak buď je v originále dost sportovní-nekomfortní nebo mě něco odchází. Poradí někdo dobrý servis-klidně garáž na škodu v Pardubickem kraji případně Vysočina? Dále pak někoho kdo mě to změní.. Nebo někdo se stejným autem? Dík všem Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: pagotamd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.