vonsakjakub Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Cavte hosanci ,uz dlhsie mi to robi starost ale nechaval som to tak , ked nastartujem auto tak strasne citim nejaky smrad z vyfuku a neviem cim to je a popisat ten smrad nevim proste akokeby nejaka spalina.Pri aute sa ani vydrzat neda pretoze to smrdi jak hovado a cchel by som vediet cim mam zacat ak sa uz niekto s takimto niecim stretol ale citit to stale aj po dlhsiel trase a aj pocaj jazdy to stale citim ked si otvotrim okno a kamos mi hovoril ze budu v haji trysky ale to sa mi moc nepodava na trisky Editováno: 1. Červen 2014, autor: vonsakjakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKe22 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Zdarec. Nevím jestli je to to samé,ale nedávno sem řešil taky smrad,ale dým jak sviňa k tomu,udělal sem těsnění pod hlavou,ztrácela se voda. Po opravě to dělalo pořád,nakonec to byl nějaký chladič výfukových plynů. Mechoš mi to odpojil,po smradu a dýmu ani památky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 hele a jde nějaký dým po nastartování?Nebo nemáš šedý kouř za autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 1. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Pri nastartovani mi zadimi ciernim a potom uz nic len ten smrad citim ziadny sivi ani modri dym mi nejde len proste taky hnusny smrad citim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.