Publikováno Květen 30, 201411 r Cavte hosanci ,uz dlhsie mi to robi starost ale nechaval som to tak , ked nastartujem auto tak strasne citim nejaky smrad z vyfuku a neviem cim to je a popisat ten smrad nevim proste akokeby nejaka spalina.Pri aute sa ani vydrzat neda pretoze to smrdi jak hovado a cchel by som vediet cim mam zacat ak sa uz niekto s takimto niecim stretol ale citit to stale aj po dlhsiel trase a aj pocaj jazdy to stale citim ked si otvotrim okno a kamos mi hovoril ze budu v haji trysky ale to sa mi moc nepodava na trisky Upraveno Červen 1, 201411 r od vonsakjakub
Květen 30, 201411 r Zdarec. Nevím jestli je to to samé,ale nedávno sem řešil taky smrad,ale dým jak sviňa k tomu,udělal sem těsnění pod hlavou,ztrácela se voda. Po opravě to dělalo pořád,nakonec to byl nějaký chladič výfukových plynů. Mechoš mi to odpojil,po smradu a dýmu ani památky.
Červen 1, 201411 r Autor Pri nastartovani mi zadimi ciernim a potom uz nic len ten smrad citim ziadny sivi ani modri dym mi nejde len proste taky hnusny smrad citim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.