Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

to neviem,ale zistím ak chceš ;)

tak jsem se juknul na natankuj.sk a vídím, že pokud se jmenuje TaM Autohof, tak má nonstop :kol-47:

... a pořád lepší cenu naž OMV na Lamači (0,750E), kde jsem se obvykle stavoval

máš pravdu...

..ono nie je divu,predsa je to stavané hlavne pre TIR dopravu

nj, ale jediná nonstopka po trase ... teď už naštěstí ne :kol-28: , takže budu brát v Malackách :kol-47:

kurňa Miro, jaké bylo koupání, byly vlny? A co Zdravko, vypadá furt stejně? A co ten Monty, jsou tam (pažout s "Mkem" na registračce)? Nějak se mi ho nepodařilo pořádně chytit a poptat se, jestli jedou letos nebo ne, tak vůbec netuším ...

chjo, jak ty dva týdny v hokně ještě vydržím :kol-32:

• Autor

Tak jsem utrhl chvíli před večeří.

Prosím tě Jurky v Malackách má nonstop  Tak se nemusíš bát vzít na Jurky. Zjistil jsem to už vloni, když jsem se vracel a spěchal kvůli tomu přes Maďary. JInak dále k cestě. Obchvat Budapešti je hotový a jede se fajné. Jak jsem psal v Srbsku na každé mýtnici 15 minut, kdy Bělehrad jsem chtěl jet centrem i když s malou obavou provozu v pátek navečer. No provoz sice hustší, ale nic hrozného. Horší bylo, že jsem asi 5 km za Bělehradem na dálnici chytily dopravní nehodu - 3 osobní - samozřejmě zranění, ale nic brutálního. Stály jsme něco přes půlhodiny, ale pak to pustily a relativně plynule jsme se rozjeli dále. Takže poslední 2 problémová místa byly bulharské hranice a Sofie, kdy ale kvůli pozdnímu příjezdu jsem ze Sofie neměl obavu. Na bulharské hranice jsme přijeli v 23:00 SEČ, kdy byla otevřena jedna brána a byly jsme 3-tí v pořadí. Takže super. Na Bulharské straně jsou opravdu závory, kdy ty jsou asle asi 50 metrů za Srbskýma budkama a pouští dle fotosenzoru a asi dle nastavení od Bulharů, takže žádné mačkání a tlačení u mýtnic a myslím, že když srbové budou rozumně odbavovat, tak bude čekání maximálně na Srbské straně a pak plynulý průjezd hranicemi (čekání do 5 minut). Jelikož nám z loňska zbyly leva, tak jsem se stavil hned na Shellce za hranicemi pro dálniční známku - týdenní 10 leva, měsíční 25, tak jsem vzal měsíční, protože rozdíl je nepatrný a nevěděl jsem jak přesně dlouho tu budeme a bylo to pro mě pohodlné. Jeli jsme dále na Sofii, kdy cesta napohodu. Co byla v Sofii křižovatka - centrum x jižní obchvat x severní obchvat, tak zrušili semafory a staví tam kurhový objezd. Myslím, že tam se to může pěkně kousat, ale my jeli kolem 23:40 hod SEČ, takže provoz v celé Sofii pouze Taxíky. Dále upozorním, že na výpadovce na Trakiji ze Sofie v současné době rekonstruují asi 3 krátké úseky - přemostění a část povrchu vozovky. Celý provoz tam je místy stažen na jednu polovinu do 2 jízdních pruhů pro každý směr. Tam bych viděl zádrhel při cestě přes den. Jinak na Trakyji žádná změna, Burgas taky stejný, až do Primorska. Omlouvám se že skáču, ale jak vzpomínám, tak to rovnou píšu. Úsek Niš - Kalotina - rušné staveniště. Projížděli jsme v noci, ale bylo vidět že makaj. Nic nového otevřeného není, ale hodně rychlostních omezení, těžkou technikou zmožený povrch komunikace.

A nakonec v Primorsku jsme přistály v 4:45 hod SEČ, takže 5:45 místního, což bylo úplně ideál. Koukli jsme na východ slunce u Perly přes kopec, dojeli dotankovat LPG a jeli se podívat na jižní pláž.   

• Autor

Ke Zdravkovi jsme přijeli kolem půl 8 ráno, kdy venku byla stará paní, s tím, že Zdravko spí, tak jsem se jí ptal, na kolikátou máme přijet, že se pojedeme koupat. Šla zavolat někomu, tipl bych Zdravkům brácha a ten jí řekl, ať ho dojde vzbudit. Tak za 10 minut přišel Zdravko, klasický úsměv od ucha k uchu. Hned jsem se ptal na ubytování, kdy mě samozřejmě zaskočil s otázkou, že určitě nemáme rezervaci, ale že nás někam usadí. Tak jsem mu říkal, že jsem to objednával někdy v březnu, mailem tak ať nekecá. Ale jsme ubytování, fajné... Jo chlapci jdu na večeři a zaplatit ubytování. Zatím čau a další info bude následovat.............

super info :kol-47: . S tou Jurki jsi si jistý? Páč na natankuj.sk je provozní doba 6:00-22:00. Libero co ty na to?

• Autor

k cenám pohonných hmot. Nemám zatím z banky české přepočty, ale Srbsko nárůst o 10 Din na litru bude asi znát. V Bulharsku cena od 1.13 do 1.21 L za litr. Nejvíce je kolem 1.17 L. U jurky si na 100% jistý nejsem, ale loni jsme jeli dost brzo a už měli otevřeno. Ceny na Lamači jsem si nevšiml, protože žena jela jako drak a vpravo jel kamion. Ceny v Primorsku nějaké procento přidali řekl bych tak kolem 10-15%. Jinak mě překvapil Zdravko nabídkou na výměnu Euro za leva. Samozřejmě pro známé kurz 1.95 Leva za Euro, kdy to zařídí on v bance, protože tam má svůj účet.

Včerejší počasí - slunečno, větrno, vlny na severní fantastické. Krásně to houpalo. Žlutá vlajka. Přes noc počasí tak akorát. Jinak se mi zatím potvrdilo, že začátkem sezóny jsou pláže čistější. Také musím napsat, že na severní je nový bar směrem od Perly.   

Upraveno od mirek2007

S tou Jurki jsi si jistý? Páč na natankuj.sk je provozní doba 6:00-22:00. Libero co ty na to?

zistím zajtra a napíšem...

Libero dík :kol-47:

Miro, dík za další info. A co ti Montasové z Uničova, jsou tam teda? K tej výměně, ty jsi si teda bral Eura, nebo jsi to psal jen jako info, že to Zdravko nabízí? Nebo vybíral jsi Leva v bankomatu, jako loni?

jinak jsem se díval na mé loňské zápisky a máš pravdu, v Srbsku jsme brali loni za 72,90 a 73,90 Din/litr, jinak v BG jsem bral za 1,18 Leva

Kolik je v Primorsku lidí Miro?Kdysi jsem někde četl,že prý jak je Ms ve fotbale,tak prý mají Bulhaři slabou sezonu.Každý rok první víkend o prázninách bývají i zácpy a varování i směrem Chorvatsko a Itálie a letos jsem nic nečetl.Nabo jsem to prospal?

Upraveno od dusan.k

tak podľa webu majú nonstop už od roku 2011 (myslím tú Jurki v MA)

Upraveno od libero

• Autor

Ahoj chlapci, tak po další vydatné večeři jsem online.

Malta: Peugeot s RZ M tady je, ale zatím vůbec nevím ke komu patří :). Zdravko mi výměnu peněz nabízel jako možnost získání nejlepšího kurzu. Dneska jsem se ho byl zeptat na to, jestli lze někde v Primorsku sehnat Turecké liry, kdy mi řekl, že do zítra sežene, ať řeknu kolik chci, takže super. Jinak já jsem vybíral z bankomatu. Vedle Zdravka a vzal jsem 800 leva najednou a bez problému dal. Stačí jen upravit výběr. Cena mi přišla jen Jurky, ale notes se zápisky mám v autě, ostatní zatím nepřišlo, kromě výběru hotovosti. Když alibisticky nepočítám poplatek bance, tak vyšel kurz 1.954.

dusan.k - No jsem mile překvapen. Doufal jsem při výběru termínu v podobný průběh. Je tu hodně čechů a poměrně dost lidí, ale pocitově je to mnohem víc fajn, než loni. Pláže jsou čistší, V restauracích volno i večer, v centru bez velkých tlačenic. Hodně je to poznat na provozu a parkování.  

tak jestli ho potkáš, tak ho kluka jednoho Montase pozdravuj, že máte společného známého a že vlastně jezdíte ke Zdravkovi díky mně :kol-28: .

Jinak ještě mě tak napadá další dotaz, ručníky na pokoji jsou? Aspoň poslední 2 roky to Zdravko dával

aktuálne info:

JURKI nie je nonstop..len do 22:00...

..cena LPG 0,659e

• Autor

No ručníky normálně asi dává, ale vzhledem k tomu, že my přijeli údajně neobjednání, tak jsme na pokoji žádné neměli a zatím ani žádné nedostali. No až zjistím, kde montas bydlí a potkáme se, tak ho určo budu pozdravovat, ale zatím to moc nevypadá, protože jiného čecha z baráku jsme zatím nepotkali. Hlavně jsem u Zdravka jen na spaní, případně se umýt, jinak výlety a pláž. Počasí zatím suprové přes den se to šplhá přes 30 a přes noc to padne na něco kolem 20°C, takže se spí v poklidu. Od začátku jen lunečné dny, bez jediného mráčku. Pláže poloprázdné, jelikož se rozrostli placené úseky (s deštníky), tak trpí hlavně naturisti, protože okolo zdi není téměř nikdo, několik jich je v dunách nad pláží, kdy se chodí občas smočit do vody, ale u vody jsem žádného úplně donaha neviděl, jen ženy do půl těla. Jinak zatím navštíveno Amigo, Delfín a Jasmín. Řekl bych, že jediný Jasmín nezdražil, jinak se zdražovalo, případně se trochu zmenšovali porce. Co se týče provozu, funguje tu min. 5-10 taxíků, které tu loni určitě nebyli. Také jsem dneska viděl odtahovku. Dneska nás čeká asi chytrá liška, máme zálusk na kus masa a ty jejich meče jsou super. Taky se těším ,až ženy přejde ta zkoušecí nálada. co se týče drobných pochutin - gyros, palačinky, tak nejhorší situace je na hlavní třídě., Draho a taky dost divoko. Včera jsme koukali, jak na hlavní řežou syrový gyros do chleba, protože měli frontu a nechtěli čekat. Taky výběr palačinek na hlavní byl jiný než v bočních uličkách. Je mi jasné, že malým dětem to člověk nevysvětlí, ale když to jde, tak popojít mimo 3-ti mart do očních ulic a tam si vybrat. Lepší výběr, více kombinací a jako překvapení levněji. Tak chlapci zatím čau, už jsem přidal pár odstínů a zítra asi malý výlet.

Bulharský zpravodaj dnešních dnů Mirek. :) 

díky Libero, takže na natankuj.sk nekecají :kol-28:

díky Miro za zprávy, užívejte sluníčka ... a taky nám ho trochu nechte :kol-46:

nemáš začo ;)

zmiatlo ma toto  post-62595-0-85354600-1404756931_thumb.p

Mirku kdy bude Turecko?Jinak malá otázka.Týdení Madarská známka platí 9 dní?

10

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.