petrg Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Zkousel nekdo menit predni repro (jedna se me hlavne o basovy reproduktor), pripadne za jake. Schanim neco do 5000,- Ty tovarni se daji poslouchat, ale pri vyssich hlasitostech trochu drnci :-) Zatim mam vyhlidnute Pioneer TS-E2096. Jen skoda ze jsou koaxialni a ne klasicky stredobas. Dale se chci zeptat, zda nema nekdo zkusenosti co a jak je treba demontovat aby se dal reproduktor vymenit. Taky by me zajimala montazni hloubka. diky za vsechny navrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Hlboke repraky ti tam nevojdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrg Vloženo 27. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Hlboke repraky ti tam nevojdu... Jak jsi to demotoval? Mohl bys napsat alespon kratky postup. Predpokladam ze plastova cast dveri je jen nacvakla, pac sem nikde nenasel zadny sroub, ale clovek ma strach zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) Ak si dobre spominam .. su tam 5 celkom dole su 2 treba sa zohnut su vyditelne... 2 su pod drziakom na ruky a 1dna pri vyskaci pod mriezkou ... aspon myslim... zbytok .. su len umele stupliky... Editováno: 27. Duben 2007, autor: Tissot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bod Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Mužete někdo pls poradit jaké rozměry repráků jsou v OII? Mám tu Infinity které jsem míval v OI 165 a 143 mm, tak uvažuju, jestli bych je v OII využil a pomohl si proti sérii. Asi je to pořád jak u OI, tj z fabriky žádné vyhýbky atd, zapojené za sebou..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herry-doronel Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Pokud máš jen dvoucestný systém, tak bych ti doporučoval toto: http://www.shop.doronel.cz/store/goodsdeta...C$00000001 Pokud máš lepší výbavu - třícestný systém, tak toto: http://www.shop.doronel.cz/store/goodsdeta...B$00000001 U obou systémů jsou 20cm středobasy a vše je plug & play - upevnění reproduktorů a konektory jsou jako u OEM VW. Tyto repra dovedou čistě a velice hlasitě zahrát. Absolutně se to nedá srovnat s originálníma. Pokud dveře i vytlumíš, tak získáš mnohonásobně lepší kvalitu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobinM Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 (editace) Koupil jsem si nové autorádio (Alpine) a nyní se chystám vyměnit reproduktory. Mám vybráno následující:http://www.audioland.cz/reproduktory-mtx-audio-rts652/K tomu samozřejmě MDF podložky. Můj dotaz zní jestli to je všechno? Půjde to zapojit na stávající kabeláž, nebo musím vyměnit i kabely? Repra budou jen na rádiu, zesilovač nechci. Díky Editováno: 25. Červen 2014, autor: RobinM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.