Publikováno Červenec 2, 201411 r Zdravím Vás, rád bychse Vás zeptal na zkušenosti jaký typ repra byste doporučili jako náhradu do předních a zadních do S1.. s tím že nebudu dávat externí zesilovač.. Mám 2din neorigo navi , výkon: 4x5W ef. mám vyhlídlé tyto (s citlivostí 92dB a náběhem od 55Hz -přechodovou charakteristiku neznám, ale to asi není podstatný)... http://www.extrem-audio.cz/product/114117-jbl-cs6c Vyvrátite mi je nebo doporučíte v podobný cenový relaci něco lepšího ? Ty origo už chrastej jak chrastítka, potřebuji to na hlasitou a rytimckou muziku :-) což ne každý repro uhraje :-) Děkuji Vám napřed
Červenec 3, 201411 r Zdar, myslel jsi určitě 4x50. To je udávaný výkon, ve skutečnosti to radio má tak 4x15W. Origo výšky jakž takž hrajou, spodek je papírovej hnus. Rozhodně si polepšíš s těma JBL, já bych Ti doporučil sice něco dražšího, ale pokud nejsi vyloženě fajnšmekr, tak Ti to stačit bude. Trochu Tě ale spíš nakopnu a doporučím něco z výhybkou, protože jak tak koukám, fenomén s kondíkem ještě neskončil. Odkazy Ti tu dávat nebudu, ani značky, spíš ať to má výhybky a co nejvyšší citlivost (čím vyšší, tím lépe to bude hrát bez zesíku) Rozhodně ale budeš potřebovat vymezovací MDF kroužky, takto to vypadá: http://www.ahifi.cz/mdf-krouzky-uni-165-30.html Doporučuji, koupit lakovné, pokud ne, tak je nabarvit kvůli vlhkosti ve dveřích
Červenec 3, 201411 r Autor MOC diky SUP1, jojo myslel jsem 4x50W.... přesne jak říkaš mám sic rád kvalitni poslech ale oproti tomu co mi tam chrasti ted to bude jiste znat :-) MDF podložky jsou samozřejmostí to sem zapomnel podotknout.. nevim kolik maji origo papíraky citlivost, typuju tak 88-89dB, tak ty 2dB (co píšou) budou snad znát :-) a vyhybky s tema sem si hrával ješte v O1 když jsem to delal podobne jako si si s tim hral ty, a bylo to znát, sic to bylo taky bez zesiku, ale bylo to bez chyby, práve i proto vim ze je to sprominutim sraního na den práce, a popravd ese mi do toho nechce, dával jsem vyhybky do dveři (v O1) na ten tlumici polystyren, tady jsem tapce jeste dolu nedavala asi by to taky šlo, dokonce i vyhybky nekde doma mám asiu si me i v dobre zlomil. Ale covim je to že vejšky zustanou puvodni, protože sem se potrálil s tema minulejma taky pekne, nakonec to slo do puvodniho držáky i zevnitr ale nebylo to jen tak :-).... dekuju moc este jednou a až to spáchám dam echo jak to dopadlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.