Holys Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 Dnes jsem potkal toto v ove... Priznejte se :-D btw, proc jen 3? Jedno tam zbylo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 Někdo je vyrušil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Vyplatí se to vůbec dát si s tím takovou práci a krást neprodejná kola z felicie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 Tak to bych se hádal - jezdí tady v blízkým okolí tady minimálně 2 "neškodofky" (= nekoncernový auta) s kolama z feldy, včetně těch plastovejch deklíků se zeleným logem ŠA. Jedno je fiesta a druhý corsa. Jestli mají nějak upravený středový díry i díry pro šrouby netuším, neviděl jsem je při montáži, ale ty zelený škodovácký středy mě vysloveně praštily do očí. Takže vysloveně neprodejný ty kola z felin zas až tak nejsou - obzvlášť pokud na tý vyfocený červená felině nebyly obyčejný plecháče, ale něco lepšího, z tý fotky to není poznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.