Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

65000km, kdo je ten šikovný plynař ? nová řj stojí cca 10 000kč+ vstřiky, to jsou kecy do prázdna ...

Kecy do prázdna to určitě nejsou,znam člověka co už předělal 3 továrni Octávky na lpg, že vytahl origo jednotku dal jinou plus nove vstřiky a normalně to funguje a cena zdaleka nebyla za všechno 10 tis.Akorat že to ted neukazuje hladinu plynu na budiku na palubovce,stejně to ukazuje nesmysl takže to je vlastně jedno.Šikovny plynař určitě neděla v autorizovanem servisu Škoda.

Upraveno od bitttpower

tomasz kup z polska a daj nastavit najschodnejsie riesenie.

Upraveno od stukator

ŘJ jsou propojeny mezi sebou, takže když se vyhodí jednotka plynu musel by se předělat i ten konektor na jednotce(např.BRC je 112 pinový), takže vlastně sranda....přestanou jít některé funkce na vozidle, ale co je hlavní, tím pádem máte vozidlo nezpůsobilé provozu, protože plynový systém je jako celek homologován pro vozidlo, jakmile se některý díl zamění, bude do budoucna problém na STK nebo např. při nehodě, pojišťovny se dnes chytají kde čeho aby nemusely platit...

nevím co pořád řešíte...prostě se podělal vstřikovač, tak se musí nahradit novým, ať se dotyčný zamyslí nad tím, kde, kdy, co tankoval, jedině tím může předejít dalším komplikacím, v tomto případě pravidelně  co 10 tisíc vyměnit filtr plynné fáze a hlavně, v servise zkontrolovat tlak plynu, tam bych v případě Landi viděl problém, i tím mohou trpět vstřikovače.....ne měnit jednotky a vymýšlet další ptákoviny...   

vis Karle, pokud jezdis po cele cr, tak nemuzes tankovat jen u 1cerpacky, jak nekdo, kdo jezdi v radiusu 30km a bere JEN na jedne cerpacce x let, protoze tam je plyn OK.. a dalsi vec, na octavkach LPG z fabriky se vstrikovace serou rady i po 30t km, jak je zkusenost zde z fora.. takze nekterym to prosta vadi, investovat do auta dalsi tisice az desetitisice, za cenu, ze se to pokazi znova... + to, ze se do te jednotky nikdo krome skoda servisu nedostane.. mne stala napr. oprava vstrikovacu za 95 000km a 3.5 roky provozu 800 korun za nove gumicky.. a to mam ty, jak jsi kdysi rikal, nejhorsi co muzu mit..  :kol-28:

prosím tě, jezdi si kde chceš a jak chceš, ale nevyjadřuj se k věcem, kterým nerozumíš,jo? Ty víš, proč odchází ve škodovkách vstřikovače??? já to dělám 21 let a nevím, když uděláme Landi  se vstřikovači MED, tak tu mám auta s více jak 200 tisíci, dovozy i s 2x tolik km a žádný problém nemají, takže já za sebe to nevím a troufnu si říct, že to nemusí být ani plynem, ale nikdy bych nevyřkl takovou pitomost, že se má vykuchat jednotka apod., v těch autech je jiný problém, plynaři neví jaký, neplynaři ví jaký....

jen pro tvou informaci, mě např. na BRC  po 450 tisících nestály vstřikovače nic a při napojení na osciloskop mají stejné parametry jako při montáži....což se o Valtecích nedá říci...

Upraveno od karel.lpg

..jiste, protoze jsou technicky jine nez Valtek, takze samo, ze pojedou treba milion km, ja jen pisu, ze jsi tady tvrfdil, jaky je Valtek shit a jen BRC je nejlepsi na svete..  Co se vseobecne vi, tak vstriky na oktavkach odchazi kvuli kvalite , spis nekvalite plynu, ktery je v CR distribuovan, ale kdyby vsichni tankovali na tve plynovce, protoze ta je nejlepsi, prodava nejcistsi plyn siroko daleko, mozna by se to nestalo a taky by najeli ty auta statisice km.. skoda, ze se vsechny LPG auta nemontuji u Tebe, to by pak nebyla jedina reklamace, jak jsi dokonaly.. :kol-47:

nebudu na tvůj debilní názor ani reagovat.....co jsi zač víme všichni.....ty to přesně víš, čím to je, já na rozdíl od tebe se systémem  Landi zabývám taky víc jak 15 let, ale s určitostí nevím, proč zrovna v továrních zástavbách tyto vstřiky odchází, protože v normálních zástavbách fungují.....dělej co děláš a neser se svými přiblblými výroky do diskusí, o kterých nemáš ani ponětí, ne já, ale ty jsi ta hvězda, co všechno ví a zná, až budou mít tvé příspěvky hlavu a patu, tak se o tom s tebou budu bavit....vlez si zas na jiné forum a tam radši piš, kde jsi za co natankoval a nevyjadřuj se prosím tě tam, kde tomu absolutně nerozumíš...kdyby jsi alespoň měl tu tovární zástavbu, aby se daly posbírat nějaké přesnější údaje co a jak, ani to nemáš, ale pořád musíš něco komentovat.... 

Kluci, ale no tak.... jak malí Jardi.

Zaujmave ze sa nam tu  tomasz este nevyjadril ..ako s tym bojuje

vyřešeno :), vyměnili vstřiky černé za modré + přidali do vedení plynu jiný filtr, původní odmontovali (viz.foto), záruka 2roky.

post-22323-0-27045300-1464187433_thumb.j

post-22323-0-37076200-1464187460_thumb.j

post-22323-0-72124900-1464187472_thumb.j

post-22323-0-05680900-1464187485_thumb.j

post-22323-0-04713200-1464187819_thumb.j

Upraveno od tomasz.

Tak to jsem zvědav kolik ty nove vstřiky vydrži,snad vice než ty původní.Jinak je to pěkna palka.

tomasz jedine co ti zavidim su kilometre na tvojom aute ja uz aktualne 211tkm brc klopy klop :kol-27:

já to nehrotím ... rok budu jezdit a investice je zpět, přeměřili mi tlaky ve válcích, jsou ok. Však prachy budou, my nebudem.

..tak dat 16000 za servis po 65000 km.. tomu teda rikam kvalita.. a rekli ti neco k tem vstrikum, nebo jak? Jestli odchazi kvalitou LPG nebo necim jinym?  A z te zaruky 2 roky byl bych opatrny,  pokud Ti zjisti, ze Ti odesly vstriky spatnou kvalitou LPG, tak ti zaruku nemusi uznat.. jinak internetova cena toho ventilu je 120 euro, takze jsi jeste dostal cenu dobrou.. no, at ti to vesele jezdi..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.