Přejít na obsah

JirkaBrno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 997
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JirkaBrno

  1. JirkaBrno

    1.0 G-Tec

    Cng za 80kc kilo z toho dnes dělá neprodejné auto..
  2. Škodovka má napalemy ceny, rozvody trvaji cca 3 hodiny i s cigatem a pauzou na kafe, sadu rozvodu seženeš za 3-4 tisíce i s pumpou, pak hen nová chladící kapalina. Celková cena 6-7 tisíc maximálně. 13000 za rozvody je zlodějns, mají stejny rozvody za který účtují za 9000 jako ty z netu za 3000.darebaci.
  3. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/policista-volno-akce-dopadeni-zlodej-navigace.A191231_122932_praha-zpravy_brzy
  4. Tak mám opraveno, bohužel to nešlo jinak než pajet, je tam strašně blbý přístup.. Tři kabely přerušeny, tři praskla izolace.. V létě budu muset sundat tapecirunk střechy a kable znovu nastavit po celé délce od konce střechy až po víko zavazadelniku. Shit.
  5. No budu to řešit krimpovanim v místě dveří, kam nakrimpuju nový kus kabelu plus smrstovacka a směrem ke kastli dám samopajitelnou smrstovacku pac se tam nedostanu s krimpovackama.. Úplně pajet se mi to nechce, aby se to zase neurvalo. Nový svazek 3000plus práce.. Super. A sada pro opravu není.. To chceš..
  6. Na fabii 2 není, na f1 je.. Nevím, výrobce musel vědět, že ty kabely stojí za hovno a nic nedělal pro zlepšení, vždyť tento problém byl už na f1... Nehledě na to, že kabely praskají i na Octavii a superbu.. Simply never..
  7. Tak to mám taky, páté dveře, nefunkční zámek dveří a vyhřívání skla. Tři kabely ko. Vyřeším napájením novými kabely a smrstovackou.. Už mám opravovane oboje dveře. Kabely na ***ota, když vemu, že ve facku a felde mi držely celou životnost auta a na fabii sotva 7let...
  8. Kolik vlastne stoji takova oprava nebo vymena svazku,neznam mapu ))))
  9. To nevim,rikal,ze to vymenil.. jezdim k nemu pravidelne uz deset let a ma na dnesni dobu srandaceny,tak nevim..uvidime.. nam to opravoval uz na dvou fabiich a zatim vse slape,tak predpokladam ze vi co dela..
  10. Opraveno,pretrhana kabelaz,vymena kabelaze oboje dvere,cena 2000..
  11. Zavezl jsem to nakonec mechanikovi,nemam chut ani cas se s tim jebat a hlavne on vi kam sahnout..
  12. Zdar.problem f2 face. Nefunguje prave okno u spolujezdce a ani nataceni zrcatka. Leva strana u ridice jede. Pojistka 52 pro napajeni praveho okna je ok.. dle vseho bude asi problem s kabelem v pruchodce dveri? Resil nekdo? Da se zkusit odpojit akumulator k vyresetovani jednotky oken ? Diky
  13. mam ten test cely, ale je to foceno na tajnaka v Kauflandu.. jestli chcete, muzu to sem hodit, pokud nekdo nema lepsi kvalitu..
  14. muzes prosim naskenovat? dik..
×
×
  • Vytvořit nový...