Memphik Vloženo 20. Červenec 2014 Vloženo 20. Červenec 2014 Zdravím všechny majitele Roomíku... na foru už pár let jsem s fabčou "Memphikova Květuška" a před pár měsíci jsme si s manželkou pořídili druhé auto do rodiny. Je to Roomster 2007, 1.9 TDI 77 kW, najeto 133 500km při koupi, výbava sport... Z prvu se mi Roomstry vůbec nelibíly ale časem jsem změnil názor a dokonce jsem přesvědčil o manželku, když jsme se párkrát svezly a pak už bylo jasné jaké druhé auto se pořídí.. Musím říct, že s autem jsem naprosto spokojený po půl roce... prostor v autě pro mě měřím 193cm je naprosto super a i zadní sedačky.... no prostě super autíčko :-) par fotek při koupi první úpravička bylo pořízení alu... sice 15´ aale na fabče jsem si několik let užil 17´ a teď raději pohodlí :-) potom jsem pořídili a namontovali defend lock dal jelikož u nas je mnozstvi ptacku a auto bylo kazdy den totalne zesrano postavila se porgolka dal par uprav zatim nakoupeno ale chysta se vymena :-) trochu jsme auto umyly no a co se chystá dal... chtěl upravu scout..., loketku, možná amundsen radio, par chrom detailu.. a takova klasika nooo... nejvic bych chtěl přidělat mlhovky a denní svícení z Faceliftu do Předfacelit... 4 Citovat
ASPIRE Vloženo 20. Červenec 2014 Vloženo 20. Červenec 2014 No pekny a gratulace k dobremu vyberu , tak at dobre slouzi. Toto vlakno urcite bude vzkvetat a ja treba budu cerpat nejake napady Citovat
Memphik Vloženo 20. Červenec 2014 Autor Vloženo 20. Červenec 2014 Aspire: diky moc... jinak nevim kdo komu bude motivaci zatim se motivuju ja u tebe :-) dick: dikec... nene strecha je lakovana Citovat
ASPIRE Vloženo 20. Červenec 2014 Vloženo 20. Červenec 2014 No podle toho jak sis vymazlil Kvetusku tak verim ze napadu budes mit dost. 1 Citovat
juraj07 Vloženo 20. Červenec 2014 Vloženo 20. Červenec 2014 (editace) nááááááááááádherný roomster! síce predFL ale krása a ten volant neni nejaký iný či sa mi to len zdá tento sa dával aj do PREDFL? EDIT: a k úpravám super! ten volant 2014 vrele doporučujem! a radičku si nechcel 2014? Editováno: 20. Červenec 2014, autor: juraj07 Citovat
Galvi Vloženo 21. Červenec 2014 Vloženo 21. Červenec 2014 Krásný Room, když vidím plánované úpravy tak to vypadá, že tady bude další hodně zajímavé vlákno, tak ať dobře jezdí a je spousta nápadů a hlavně peněz a času Citovat
Memphik Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Vloženo 21. Červenec 2014 ASPIRE: hehe diky snad se tak zadari i s roomajsem :-) juraj07: volant je jiný předchozí majitel měnil :-) a nechal nalakovat i tu střechu..., díky za volant a řadička půjde taky už je nachystaná... scháněl jsem dlouho ten chrom rámeček k řadičce a nakonec jsem sehnal a minulý týden jsem přehodil hlavici a manžetu a mám nachystanou ze Supa :-) ty nové se mi nějak extra nelibí do ruky... až bude v autě dám foto :-) Galvi: díky moc snad Vás nezklamu... už to asi nepoženo do takových extrému přeci jen Květa spolkla hodně peněz a člověku je to pak líto... ale auto určitě nějak vymazlíme :-) 2 Citovat
Memphik Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Vloženo 21. Červenec 2014 děkuji po 6 letech s SDI to už chtělo něco silnějšího :-) i když nemůžu říct, že by SDI bylo nějak špatné :-) tak tady dám foto upravené řadičky :-) jelikož jsem nýmand a neuměl jsem oddělit hlavici od manžety tak jsem přehodil spodní rámečky... byla to trochu drbačka ale nakonec se podařilo... trochu propíchané prsty od sponek a tak :-D nějak se mi tam nechce montit ani volant ani řadička, když nemám komplet chromové věci :-/ snažím se sehnat z faceliftu s chromovým čudlem ofuky topení ale nikde nic :-( Citovat
Memphik Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Vloženo 2. Srpen 2014 tak volant uz je v aute :-) nova antena na strese chysta se radicka a par kravinek jeste no foto dodam byl jsem linej jit s fotakem do auta :-) probehl taky servis na aute byly vymeneny silentbloky, ulozeni stabilizatoru, tycky stabilizatoru to bylo pred tydnem prijel jsem ze servisu dva dny klid a zaclo bouchani ale jine tak zas do servisu a ze je to silentblok prevodovky a ze chybi olej... tak se to objednalo vcera vymeneno ale porad to boucha jakoby pri rozjezdu lupne... a kdyz jedu mam napr. 5 pustim plyn i spojku tak se zacnou ozyvat uplne divne zvuky.. takove jako kdyby se neco soupalo nevim jak to popsat... mechanik rika ze je to tim ze bylo v prevodovce sotva pul litru oleje a ze ted to musim nechat zaject az ten olej po vymene se dostane vsude co myslete je na tom pravdy ? jsem z toho dost nesvuj :-/ Citovat
ASPIRE Vloženo 2. Srpen 2014 Vloženo 2. Srpen 2014 Tak vidim nebo spise ctu ze uz se zde predelava takze jeste fotky at se muzem kochat Prevodovka to nevim nikdy jsem nic takoveho neresil. Bych spise veril tomu mechanikovi kdyz je prece od fochu. A neni divne ze tam bylo tak malo oleje ? To jako nekde teklo ? Citovat
Memphik Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Vloženo 2. Srpen 2014 hehe dneska pojedu pro jednu hracku tak vemu fotak a pak to blejsknu :-) je to divne rikal ze bylo vlastne sucho... ale ze se to nekdy stane... tak uvidime Citovat
Memphik Vloženo 2. Srpen 2014 Autor Vloženo 2. Srpen 2014 tak slibene foto :-) bohuzel foto dalsiho prekvapka se zatim nekona mechanik neprivezl :-( Citovat
zabransk Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Prosim te mlhovky co vidim na tech fotkach,tak ti tam asi nepujdou,to budes muset vymenit cely naraznik. Citovat
jozzi Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 te sklamu ale to by nepomohlo ... memph je tvorivej , tam se bude rezat Citovat
zabransk Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Joj,tak to bude maso...Ja si na Roomikovi vymenoval celou pristrojovku,predtim jenom plastova,bez schranek,ted se dvema schrankama a pokasirovana. Citovat
jozzi Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Hele , o tom mi povypravej , klidne do Sz , mam v palubce dve diry Citovat
zabransk Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Zaklad je sehnat tu prstrojovku celou i s temi kasliky,protoze to jinak nejde udelat.Z vyroby se tam svaruje a nejde to jednoduse prehodit.Vse ostatni pak demontaz a pak prstrojovka nova a pak montaz,delal jsem to 14h. Citovat
jozzi Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Fiiiiha , tak pristrojivka hnije v garazi uz ctyri roky ale jeste jsem se k tomu nedokopal Citovat
Memphik Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Vloženo 3. Srpen 2014 jojo jak pise jozzi bude se rezat a svarovat ale to je vse hudba budoucnosti... snazim se to sehnat za hubicku a spis dat auta do kupy furt se neco sere napr. ted na roomstrovi co jsem vam popisoval dneska se mi to podarilo natocit vedel by nekdo co by to mohlo byt ? mechanik tvrdi ze to je tim olejem ze tomu mam dat cas me to neprijde... Citovat
Voice Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Tak tomuto už asi ani ten nový olej nepomůže. Teda jestli je to zvuk z převodovky. Citovat
jozzi Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Chlape ale to nabeton neni normalni , dyt to ke zvuk jak z tatramatky Citovat
Memphik Vloženo 4. Srpen 2014 Autor Vloženo 4. Srpen 2014 tak pratel zahada vyresena... bylo to tak stupidni az jsem se stydel.. povolene predni kola :-/ utahl jsem a zmizelo jak lupani pri rozjezdu tak tenhle desivej zvuk... mel jsem z toho takovou radost ze jsem si sel do auta hned namontovat radicku a cudl zpatkecky :-) za bordel v aute a kvalitu fotek se omlouvam :-) 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.