Publikováno Červenec 20, 201411 r Ahojte kluci nakolik se da spolehnout na ten dekoder kodu na vybavu co mame stitek v kufru? ten muj stitek v kufru je zniceny stezi jsem precetl jaka je tam barva da se nejak sehnat ten stitek znova?
Červenec 20, 201411 r Ten štítek by měl být ještě v servisní knížce pokud ji máš. Aspoň já ho tam mám. Nedávno jsem si podle štítku v servsisce zjišťoval přes net výbavu.
Červenec 20, 201411 r da se nejak sehnat ten stitek znova? v najhoršom prípade zabehni do ŠA a nechaj si vytlačiť všetky PR čísla k tvojmu vozidlu
Červenec 22, 201411 r Autor tak jsem volal k nam do skodovky kde jsem byl prepojen na sklad staci nahlasit vin vozu a vybava je na svete. jenze nechtel me zdelit po telefonu co to stoji ani jak to dlouho trva abych to mel doma. takze pristi tejden tam jedu a uvidime jinak kdo ma na superbu xenony a byl by ochoten me poslat kod tech xenonu nebo klidne i celej stitek a ja si to najdu. dikes moc kluci
Červenec 23, 201411 r Xenony jsou 8BV - Dvojité světlomety-xenonová, pravostranný provoz s integrovaným přídavným světlometem Info se dá zjistit i z pohodlí domova na https://erwin.skoda-auto.cz - je potřeba registrace a přístup je placený.
Červenec 23, 201411 r Autor a jake je tve hodnoceni toho systemu? jsou tam uzitecne informace? me stve ze tam musim zadavat celou svou adresu
Srpen 3, 201411 r V erwinovi mam taky registraci,ale treba kodovani jednotky a priupusobeni tam neni,ciste jenom montazni veci,a jak co kde demontovat a opravit
Srpen 3, 201411 r Autor mno zaregistroval jsem se ale nejak se me nechce ptatit tim jejich zpusobem ze z zadam cislo me karty. nejak tomu proste neverim
Srpen 3, 201411 r hele někde tu na fóru byl odkaz kde jsi zadal všechna čísla ze štítku a nebo ze servisky a vyhodilo ti to výbavu.Taky jsem to tak kdysi dělal,ale už je to dlouho.Tak zkus pohledat třeba ti to pomůže
Srpen 3, 201411 r ale on nepotrebuje dekodér,lebo píše,že má štítok zničený... ten muj stitek v kufru je zniceny stezi jsem precetl jaka je tam barva da se nejak sehnat ten stitek znova? inak ten dekodér si myslel asi toto http://igorweb.org/equidec/Default.aspx
Srpen 3, 201411 r jj super chlape.Toto jsem měl na mysli.Myslím,že na zjištění výbavy to je dostatečné dle mého
Srpen 3, 201411 r Autor no hosi ja shanim ale novej stitek kterej patri k autu protze ten co mam v kufru me hazi ze mam Pomocné parkování zařízení vpředu vzadu plus kamera (zadní pohled) Hlavní světlomety-halogenové, pravostranný provoz, provedení USA Se systémem nočního vidění atd proste blbosti ten stitek je dost necitelnej tak mozna jen chce sehnat novej citelnej a bude to ok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.