JanSuperb Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Ahojte kluci nakolik se da spolehnout na ten dekoder kodu na vybavu co mame stitek v kufru? ten muj stitek v kufru je zniceny stezi jsem precetl jaka je tam barva da se nejak sehnat ten stitek znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Ten štítek by měl být ještě v servisní knížce pokud ji máš. Aspoň já ho tam mám. Nedávno jsem si podle štítku v servsisce zjišťoval přes net výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 da se nejak sehnat ten stitek znova? v najhoršom prípade zabehni do ŠA a nechaj si vytlačiť všetky PR čísla k tvojmu vozidlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 22. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 tak jsem volal k nam do skodovky kde jsem byl prepojen na sklad staci nahlasit vin vozu a vybava je na svete. jenze nechtel me zdelit po telefonu co to stoji ani jak to dlouho trva abych to mel doma. takze pristi tejden tam jedu a uvidime jinak kdo ma na superbu xenony a byl by ochoten me poslat kod tech xenonu nebo klidne i celej stitek a ja si to najdu. dikes moc kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Xenony jsou 8BV - Dvojité světlomety-xenonová, pravostranný provoz s integrovaným přídavným světlometem Info se dá zjistit i z pohodlí domova na https://erwin.skoda-auto.cz - je potřeba registrace a přístup je placený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 MrChodny: pouzivas erwin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Párkrát jsem si ten přístup zaplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 a jake je tve hodnoceni toho systemu? jsou tam uzitecne informace? me stve ze tam musim zadavat celou svou adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabransk Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 V erwinovi mam taky registraci,ale treba kodovani jednotky a priupusobeni tam neni,ciste jenom montazni veci,a jak co kde demontovat a opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 mno zaregistroval jsem se ale nejak se me nechce ptatit tim jejich zpusobem ze z zadam cislo me karty. nejak tomu proste neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 hele někde tu na fóru byl odkaz kde jsi zadal všechna čísla ze štítku a nebo ze servisky a vyhodilo ti to výbavu.Taky jsem to tak kdysi dělal,ale už je to dlouho.Tak zkus pohledat třeba ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 ale on nepotrebuje dekodér,lebo píše,že má štítok zničený... ten muj stitek v kufru je zniceny stezi jsem precetl jaka je tam barva da se nejak sehnat ten stitek znova? inak ten dekodér si myslel asi toto http://igorweb.org/equidec/Default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jj super chlape.Toto jsem měl na mysli.Myslím,že na zjištění výbavy to je dostatečné dle mého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 no hosi ja shanim ale novej stitek kterej patri k autu protze ten co mam v kufru me hazi ze mam Pomocné parkování zařízení vpředu vzadu plus kamera (zadní pohled) Hlavní světlomety-halogenové, pravostranný provoz, provedení USA Se systémem nočního vidění atd proste blbosti ten stitek je dost necitelnej tak mozna jen chce sehnat novej citelnej a bude to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 to máš štítek z nějakého baworáku ne? Noční vidění a kamera.To je raritka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.