KOKYN Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 (editace) Panove mam takovej problem kdyz je teplo a auto ma neco ujeto (po par kilometrech to nedela nic jen kdyz jedu nekam dal) tak jak slapnu na brzdu ozve se takovy klepnuti. Je to na SI 1.9 TDI 96KW Jsem z toho nestastnej vubec nevi co to je.... Editováno: 22. Červenec 2014, autor: KOKYN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Dělá mi to taky přišelsi nato čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Mohou byt volne destičky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 na destičky to nevypadá klepe to někde uprostřed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ten zvuk je zavádějící. Nějaké rameno, stabík, uložení tlumiče, uložení motoru. Je toho více, co by to mohlo být Pokud si jsi jistý, že je to uprostřed, podívej se na přední uložení motoru - taková gumová bambule, která zapadá do přední chladičovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubk Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 ne vypadáto spíš jako by kleplo v posilovači brzd když pozvolna brzdím tak to klepne těsně předtím než to začne brzdit když opakovaně zlheka šlapu na brzdu tak to opakovaně klepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohayo Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Čauvec,nemůžou to být vnitřní kineťáky? Mě to dělá taky, nebo když couvnu a zabrzdím tak mi to cvaká...venovní kineťáky mám hotové, proto typuju ty vniřní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Delal jsem ted manzetu tak jsem to zkousel montajznou a klepou silenbloky zadni napravy je to tam i kolem toho sroubu ochozeny takze to ma vevnitr asi vuli a mlati zelezo na zelezo. Jestli bude cas tak to do 14 dnu udelam a pozname jesli to tim bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubk Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 já jsem to odhalil výměna kotoučů a desek jenže desky jsou menší a mají vůli v držáku nadvařil jsem ma každou desku a zabrousil je na přesno od té doby ticho jo a ještě jsem promazal pedály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 31. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Me to klepalo i na starych kotoucich i ted na novych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubk Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 mrkni se jestli desky nemají vůli nahoru a dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.