trywet Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Zdravím! Mám strašně hloupý dotaz, dnes jsem si na auto (Octavia RS II FL combi) instaloval dectane litec LED zadní světlomety. Jsou parádní a zatím naprostá spokojenost. Když jsem ale odšroubovával originální světlomety, tak mě zarazila 1 věc. Na obou stranách je pod otvorem pro světlomet v karoserií vytvarované "kolečko", na kterém je dost poškozený lak (viz foto). Více je to na levé část (první fotka). Netušíte někdo, proč je na těchto místech lak poškozen? Nebylo to při výrobě místo pro nějaké uchycení "robota"? je to blbost, je to schované a proto mě to vůbec netrápí. Jen mě zajímá, jak se tam ty škrábance dostaly Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka313 Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Z vyroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.