Geser24 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Ahoj všichni, mám problém s navigací. Mám navigaci Škoda DX a když chci spustit navigování, nastavím cíl, jedu, ale ukazatel mojí polohy na displeji nezobrazuje cestu plynule, ale skáče. Nevypozoroval jsem,.jestli po určitých ujetých kilometrech (někdy 1km, někdy 2km), nebo po nějakých časových úsecích. Je to normální chování, nebo je ta navigace vadná? Případně je to něco v nastavení? Případně víte, kde by mohl být problém? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Pokorný Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Ja bych to vydel tak ze pracuje úměrně ke svému veku.dneska je člověk rozmazlenej a chce přesnost navigace na metr ne-li na centimetr.ovsem tato navigace byla vyrobena cca před 13lety a tak to musis brát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bjorn Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Pokud si dobře pamatuji, už ji totiž 5 let nepoužívám, tak se takto chovala i u mne. Domnívám se tedy, že je to běžné a nejde o poruchu, ani chybu v nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.