jendacz Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Dobrý den chci se zeptat jestli se prodává jednohmota na 2.0 TDI mechanik ze škodováckého servisu mi tvrdí že ano a v jiném servisu mi zas tvrdí že se prodává jen na 1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikessekk Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Prodává, ale dle mého názoru to jsou vyhozené peníze. Mám 2,0 TDI kód BKD a v autě mám jednohmotu, ale budu dávat zpět dvouhmotu. S jednohmotou je to hrozné ježdění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 27. Září 2014 Sdílet Vloženo 27. Září 2014 Mikessekk co to děla,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikessekk Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Při prudkém zrychlení, když potřebuješ rychle předjíždět, nastanou od 1900-2100 Ot. silné vibrace, které rozduní celé auto a po spuštění plynu se zachvěje celá převodovka (řadící páka se silně zaklepe do stran). Té řadící páce jsem nejprve přikládal vadný silentblok, jenže, nechal jsem svést známého, který je mimochodem automechanik a měl jednohmotu v Leonu 1,9 Tdi (96 nebo 110 kw, ted nevim) a ten mi řekl, že po výměně zpět za dvouhmotu ustalo chvění i vibrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.