JirkaTesner Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Když mám spínač ovládání světel v poloze 0 tak se mi po nastartování rozsvítí xenony což je v pořádku,ale při přidání plynu mi začnou problikávat xenony a je slyšet něco jako zkrat za přístrojovkou. Po ujetí cca 5 km problém zmizí a po přepnutí spínače světel do krajní pravé polohy kdy vše svítí se problém vůbec neobjeví. Děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaTesner Vloženo 11. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Podle všeho to odpovídá na vadné relé denního svícení,dnes ho budu měnit tak se nechám překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaTesner Vloženo 12. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) Tak po výměně relé to dělá stále,ale pouze jen když akceleruji.Děje se tak u obou světel současně. Editováno: 1. Únor 2016, autor: JirkaTesner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.