Publikováno Říjen 18, 201410 r Zdravím. Můj problém je takový, že mi vrže servo při otáčení volantem na místě a k tomu se mi zasekává řízení, ale pouze při stání na místě. A to třeba po otočení volantem o čtvrt kola se zasekne a pere se semnou a když cuknu autem dopředu či dozadu, tak to povolí a jde to zase o kus dál. Nesetkali jste se s tím někdo a nebo dokážete mi s tím poradit? Děkuji za pomoc.
Říjen 19, 201410 r Předpokládám, že oleje tam bylo vždycky dost? Určitě bych začal tím, ev.ho vyměnit. Na to jsou ale takové mašiny, které vymění v celém okruhu většinu. Jinak je dobré shodit řemen, uvolnit trubku na převodce řízení, a otáčet servem rukou a vytlačit ho co nejvíce. I tak oleje tam zůstane dost, ale mělo by to razantně pomoct Upraveno Říjen 19, 201410 r od SUP1
Říjen 19, 201410 r Autor Jinak co mi řekl mechanik, tak by to prý mohl dělat ten řemen, ale nevím, ještě jsem se s takovým problémem nesetkal.
Říjen 19, 201410 r Autor Jen to ne. Doufám, že to bude dělat jen řemen a že jeho výměna s novým olejem pomohou. Jinak ty 19" kola co na tom jsou tomu asi taky zrovna moc nepomáhají. :/
Říjen 19, 201410 r Az budes mit remen dole zkus za kladku s osou trochu zahybat. Pokud bude mit vetsi vuli, mas jasno Upraveno Říjen 19, 201410 r od michal2009
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.