rothos Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Zdravím. Můj problém je takový, že mi vrže servo při otáčení volantem na místě a k tomu se mi zasekává řízení, ale pouze při stání na místě. A to třeba po otočení volantem o čtvrt kola se zasekne a pere se semnou a když cuknu autem dopředu či dozadu, tak to povolí a jde to zase o kus dál. Nesetkali jste se s tím někdo a nebo dokážete mi s tím poradit? Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Předpokládám, že oleje tam bylo vždycky dost? Určitě bych začal tím, ev.ho vyměnit. Na to jsou ale takové mašiny, které vymění v celém okruhu většinu. Jinak je dobré shodit řemen, uvolnit trubku na převodce řízení, a otáčet servem rukou a vytlačit ho co nejvíce. I tak oleje tam zůstane dost, ale mělo by to razantně pomoct Editováno: 19. Říjen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 No doufám, že ano. To auto vlastním druhý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Jinak co mi řekl mechanik, tak by to prý mohl dělat ten řemen, ale nevím, ještě jsem se s takovým problémem nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 No muze prokluzovat remen, ale nemyslim si. Podle me je na odchodu cerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Jen to ne. Doufám, že to bude dělat jen řemen a že jeho výměna s novým olejem pomohou. Jinak ty 19" kola co na tom jsou tomu asi taky zrovna moc nepomáhají. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 (editace) Az budes mit remen dole zkus za kladku s osou trochu zahybat. Pokud bude mit vetsi vuli, mas jasno Editováno: 19. Říjen 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 19. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Určitě to vyzkouším. Děkuju za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.