Přejít na obsah

občas nestratuje

witt

Doporučené příspěvky

Ahojte, sem tam se mi stane (půl roku třeba nic, pak 2x za 14 dní atp.), že nenastartuje, viděl ych to spíš někde v elektrice, páčto nezaskočí ani pastorek, prostě startér bez pohybu. Většinou to po 20 min zničeho nic chytne aniž bych věděl proč. Proběhla kontrola kabelů od barerky ke starteru, oprava oxidace na konekrorech starteru, VAG vše bez chyby. Blbý je, že to nakonec chytne úplně bez problému prostě na brnk. Nejhorší je že se mi to většinou stane když je auto teplý, ale už se mi to jednou stalo, když auto stálo celej den, pravda bylo celkem horko. Nedá se nasimulovat, pak třeba chytne na brnk 100x, takže přijít na závadu měřením, což bych v pohodě zvládnul je těžký. Nevím co mám ještě napsat za sympltomy, kdyžtak se ptejte, auto mám 10 let, strám se o něj jak o děcko a znám ho nazpaměť..

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dnes znovu..ALE při otočeným klíčku ve startovací poloze a bouchnutí do palubky chytl, takže někde nějakej vakl kontakt...zkusím pohledat, kdyby někoho napadlo co by mohlo být, dejte vědět...

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvek. a už vůbec ne svůj
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

VYŘESENO - tak nejdřív rozborka spínačky, oprskanej kontakt 50b, očištěno, ALE za dva dny znovu, tak sem hledal co je po cestě ke starteru a mám tam zabezpečovačku JABLOTRON, kde byl studeňák na relátkách pro chráněné okruhy, takže propájení plošňáku a je klid... :kol-24:

Editováno: , autor: witt
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...