tony-nz Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 (editace) potrebujem radu-z mojej Octavii II,2,0 FSi casto chyba voda v nadrzke chladiaceho systemu.Chladic mam uz vymeneny,bol netesny.Voda stale chyba.Kto poradi? Editováno: 28. Srpen 2015, autor: tony-nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 (editace) Mě se ztrácí taky. Ne nijak razantně, ale ztrácí. Cca 0,5 l za půl roku. Nalil jsem do nádržky nějakej přípravek na ucpání drobných netěsností, ale ještě nemám vysledovanej výsledek, protože s autem jezdí dcera. Zatím to neřeším Editováno: 31. Březen 2016, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filltos Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Ahoj, taky mi ubývala přibližně 0,5l za půl roku a při výměně rozvodů se zjistilo, že sákla vodní pumpa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tony-nz Vloženo 2. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2017 rozvody som este nemenil.Tak najblizsie uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.