Lanny Vloženo 5. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Tak se nám to pěkně přiblížilo, už jen týden a určitě se všichni těšíme. Dnes jsem mluvil s Davidem (passport), ten s konečnou platností potvrdil účast s partnerkou. Nyní už jen, aby si hezky každý ohlídal termín. Pátek 12.prosince 2014 restauce PLZEŇKA U ANDĚLA http://www.restauraceandel.cz/ Protože to už přeskočilo na 2 stránku, tak je nutné přejet na začátek 1 stránky, kde je kompletní seznam účastníků. Snad to není nutné to sem na tu druhou str. přepisovat. Přeji všem pěkný adventní víkend a za týden na viděnou! Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Tak během adventního víkendu se asi hlavně sháněly dárečky a další věci na svátky, byl to asi pořádnej mazec. Johan svoji účast ztvrdil jak SZ, tak i telefonicky, je vidět, že stará garda k tomu přistupuje s vysokou zodpovědností, ale myslím, že i "dorostenci" jsou v pohodě! TAK MILÁ SUPÍ BANDO V PÁTEK 12.XII.T.R., NA VIDĚNOU NA PLZEŇCE - ANDĚL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Jasná správa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tak to jsem rád Štěpáne, je mi jasné, že u Tebe je to zcela jednoznačné. Jinak kluci, s kým jsem v tel. spojení, není co řešit a jinak všichni uvedení na seznamu jsou oficiálně přihlášeni a počítá se s nimi! To že to připisuji jako stvrzené je dáno tím, že jsou dotyční z větší vzdálenosti a jsem s nimi v kontaktu. TAK MILÁ SUPÍ BANDO, TENTO PÁTEK NA VIDĚNOU NA PLZEŇCE - ANDĚL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 (editace) Tak jsem dopředu na seznam doplnil vše, co jsem mohl a nyní už jen zbývá, aby jsme všichni ve zdraví přečkali do zítřejšího večera a byli všichni řádně naladěni. Věřím, že se nám to povede a budeme prožívat příjemné chvíle u dobrého moku a bašty. Já budu na místě od 18:00 hod.. Jelikož Johan mi zatím nedal vědět zda dorazí dříve, tak zde nechávám upozornění na reservaci, která je vedena na mé jméno: R A D O S T A a myslím, že kdyby někdo přijel dříve, tak s tímto odkazem na mé jméno bude určitě usazen. TAK ZÍTRA NA VIDĚNOU A NEPŘEŽEŇTE TO S TRÉNINGEM Editováno: 11. Prosinec 2014, autor: Lanny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Také potvrzuji zítřejší účast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 jak jsem psal předtím pánové, dorazím po práci, takže cca kolem 21tý hodiny jediná změna je, že nepřijde přítelkyně ( bez ohlášení jí přijel táta). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Tak milá SUPÍ BANDO, pomalu se to nachyluje, cca za 3 hoďky se budu přemisťovat na Smíchov do Plzeňky - Anděl. Jelikož jsem to dal na 18:00 jako že tam už budu, tak to musím dodržet, kdyby opravdu někdo dorazil už na tu 18 hodinu. Je pravda, že Johan také posunul čas příjezdu, či příchodu a tak tam asi budu od šesti bloumat možná sám, ale nevadí, třeba se někdo urve?! Tak vzhůru do té vřavy, už se na Vás bando těším! PLZEŇKA - ANDĚL SRAZ SUPÍ BANDY V PŘEDVÁNOČNÍ ATMOSFÉŘE PÁTEK 12.PROSINCE 2014 OD 18:00 HODIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Já jedu ve čtyři s malou a ženou na anděl pokouknout po nějakém dárku,takže te v tom nenecham, v šest se od nich odpoutam a jsem tam co by dup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 (editace) Jak te poznám, nějaký znamení. Editováno: 12. Prosinec 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Štěpáne, starej "dědek" s úplně bílou bradkou a poměrně vysokej. Jinak by jsme to měli mít vzadu u absacu a kuchyně a reservace je na mé jméno Radosta! Takovýho dědka určitě poznáš - neboj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 OK, Zatim čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Mějte se a smějte se Závidím Vám pánové, starou gardu bych rád poznal. Ale dělí nás dálka a navíc máme dnes firemní večírek, takže bude taky veselo. Štěpáne prosím o nějaký fotoreport, aby jsem viděli o co jsme přišli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Jasná správa, nějaké foto udělám.Plus zejtra ten sraz s autama a na motokáry, tak už je nahlášeno 22 vozu,takže víc jak na ofiko sraze,pokud teda všichni přijedou, známé to ze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 hele tak pokud to vyjde, tak si zítra ráno jedu pro auto, na motokáry asi ne, ale kdyžtak bych se stavil na pokec !!! a za hodinu vyrážím za vámi pánové, tak mi štěpáne drž místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 (editace) Tak předně všem pěknou adventní sobotu a účastníkům včerejší předvánoční sleziny lehké probuzení, které už určitě proběhlo . Milá SUPÍ BANDO, z mého pohledu "starého dědka", proběhlo vše tak jak má, myslím, že jsme byli všichni spokojeni. Velmi mne potěšilo, že se na nás přišel podívat "pomalu zapmenutý boss RIBA - RICHARD", udělal nám všem evidentní radost a byl vřele přivítán jako "ztracený syn". Extra vypíchnutí si zaslouží Markus, který tentokrát vydržel až do samého konce a to navzdory mým otravným dědkovským kecům. Za sebe jsem rád, že jsem konečně poznal všechny okolozdejší nováčky a to včetně Štěpána, se kterým jsme se úspěšně delší čas míjeli. Doufám, že alespoň Štěpán sem hodí pár fotek a snad i Milan na jehož placku jsem udělal také asi dvě fotky, jinak mi to nějak nedošlo a já jsem "bohužel" žádné své fotky neudělal, tak prosím kdo nějaké má, ať je sem hodí - díky. Jinak už tradičně Jára - Ace se svojí dnes již zákonitou manželkou, Johan s paní v radostném očekávání, která měla včera evidentně "Božskou trpělivost" a v neposlední řadě David-Passport se svojí milou partnerkou, byli všichni milými účastníky, sice ne zájezdu, ale naší sleziny. Nyní slezinu máme za sebou a čekají nás všechny, povinnosti spojené s vánočním shonem. Dnes odpoledne mají SUPÁCI ještě sraz na motokárách v Radotíně - tak jim přeji, aby se to také vydařilo, což se určitě stane! Štěpáne, já se bohužel nezůčastním, jelikož mi to pohmožděné koleno ze včerejška docela bolí a tak to chci raději v klidu ledovat, no prostě "starej dědek" má v některých chvílích vědět co může a co nee! Budu se těšit, že sem někdo přihodí nejen komentář, ale i nějaké fotky. Mějte se zatím všichni mooc fajn. Jinak včera mezi řečí proběhlo, že by se opět měl udělat vzpomínkový sraz na Vranově, s čímž já osobně velmi rád souhlasím a měli by jsme to tady prodiskutovat zda na jaře či na podzim? Alespoň budeme mít v tom povánočním čase o čem přemýšlet! Všem přeji klidné a veselé svátky Vánoční, hodně dárečků a hlavně spokojenosti! Mějte se všichni fajn, Karel Editováno: 13. Prosinec 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 13. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2014 (editace) Tak tady je par fotek, víc toho bohužel nemám, porad jsme se o něčem bavili a na focení nějak nezbyval čas. Bylo to super a ja zas rad poznal starou gardu jako Karla a Rycharda a tak dále. Chapu, ze zdravý je přednější než motokary, to je jasný a hlavně po vcerejsku náročný. Na jaře asi ne, to je v plánu sraz na slovenské straně, ale podzim myslím není problém, nebo za me jsem pro. Editováno: 13. Prosinec 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Štěpáne, díky za fotky a kluci, to jste nikdo jiný nefotil? Hoďte sem ještě něco, Milane - Nemo, Tobě jsem tam něco nafotil na Tvůj tel. , tak to sem prosím dej a myslím, že i Jája fotila, či Ilonka? Doufám, že se ukáže tady na fóru ztracená "RIBA"- účet má stále fungující, tak si snad najde chvilku!? Příjemný zbytek adventní neděle všem přeji a hezky si to užívejte SUPÍ BANDO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 a tady foto z druhého dne z motokár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Díky Štěpáne - pěkné, ale já myslel, že jste udělali i nějaké přímo na MOTOKÁRÁCH? Ale jinak dobré! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Já jezdil, ale Milan ne,a co jsem tak zahlid když jsem projížděl,tak to fotil ba dokonce i natáčel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Tak budeme doufat, že to sem nahodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.