Publikováno Listopad 21, 201410 r ahojte mal som zlý krúžok pod volant/slimák (svietil mi airbag a vo vagu hlasilo vyššiu hodnotu rozbušky alebo niečo také) tak som ho vymenil za iný z bazaru... airbag prestal svietiť ale rozsvietilo sa mi abs a esp. vo vagu písalo niečo že nie je správny uhol riadenia a že to nie je nakodované...viete mi niekto poradiť? vopred dik ps: kružok, kt tam bol mal označenie 1J0 959 654 AG, a nový má koncovku AP. Upraveno Listopad 21, 201410 r od xronical
Listopad 21, 201410 r Zkus ve VAGíně udělat základní nastavení (volant rovně): ABS (03), zákl.nastavení (04), skupina 001. Pokud bude furt chyba musíš nakódovat, našel jsem něco z dieselpowerfora: postup: VAG, otočit klíček a skupina 03 (ABS) Chybové kody 02 (kontrola) Hotovo,zpět start motoru (při zapnutém VAGu) otočit volantem nejméně 30 stupńů doleva a zpět na rovno(tolerance 5stupňů) měřené hodnoty 08 skupina 005 pole 1 Specifikace: 0.0 °Tolerance (je-li přímá): ± 5,0 ° Hotovo zpět Security Access 16: zadat 40168 Provést (potvrdit) základní nastavení 04 skupina 001 Go (jdi) hotovo zpět znova chybové kódy 02 smazat odhlásit VAGínu a hotovo Snad pomůže...
Listopad 21, 201410 r Autor dakujem za radu vyskúšam. auto bolo u servisáka ale hovoril že ma asi slabú diagnostiku na to, a nevedel by si mi povedať či som mohol nahradiť ten krúžok tým druhým s koncovkou AP ? lebo hladám na nete už asi dve hodiny a neviem nikde nájst rozdiely medzi tými dvoma krúžkami.
Listopad 21, 201410 r no vyzerá,že rozdielne nebudú..teda aspoň podľa netu ... ...podľa ETKY je zasa AG nahradené od 07/2012 BK takže ..možno poradí niekto čo sa s tým už stretol
Listopad 22, 201410 r Autor dakujem za ifnošky pondelok pojdem na diagnostiku tak som zvedavy ako to dopadne. potom dam vediet
Listopad 23, 201410 r Na dieselpoweru píšou, že jsou stejné, a co jsem se díval na ND, tak tam se mi to potvrdilo Chce to pravděpodobně jen nastavit tou VAGínou...
Listopad 26, 201410 r Autor no takže dnes som bol na diagnostike a konečne mi to spravili tak aby to bolo v poriadku. ten postup čo je tu napísaný nepomohol, ale ten típek sa s tým dobre potrápil, lebo musel nakódovať samostatne esp aj abs...ale spravil to. takže krúžok s inou koncovkou v poslednom písmene pasoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.