xronical Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 (editace) ahojte mal som zlý krúžok pod volant/slimák (svietil mi airbag a vo vagu hlasilo vyššiu hodnotu rozbušky alebo niečo také) tak som ho vymenil za iný z bazaru... airbag prestal svietiť ale rozsvietilo sa mi abs a esp. vo vagu písalo niečo že nie je správny uhol riadenia a že to nie je nakodované...viete mi niekto poradiť? vopred dik ps: kružok, kt tam bol mal označenie 1J0 959 654 AG, a nový má koncovku AP. Editováno: 21. Listopad 2014, autor: xronical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Zkus ve VAGíně udělat základní nastavení (volant rovně): ABS (03), zákl.nastavení (04), skupina 001. Pokud bude furt chyba musíš nakódovat, našel jsem něco z dieselpowerfora: postup: VAG, otočit klíček a skupina 03 (ABS) Chybové kody 02 (kontrola) Hotovo,zpět start motoru (při zapnutém VAGu) otočit volantem nejméně 30 stupńů doleva a zpět na rovno(tolerance 5stupňů) měřené hodnoty 08 skupina 005 pole 1 Specifikace: 0.0 °Tolerance (je-li přímá): ± 5,0 ° Hotovo zpět Security Access 16: zadat 40168 Provést (potvrdit) základní nastavení 04 skupina 001 Go (jdi) hotovo zpět znova chybové kódy 02 smazat odhlásit VAGínu a hotovo Snad pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 21. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 dakujem za radu vyskúšam. auto bolo u servisáka ale hovoril že ma asi slabú diagnostiku na to, a nevedel by si mi povedať či som mohol nahradiť ten krúžok tým druhým s koncovkou AP ? lebo hladám na nete už asi dve hodiny a neviem nikde nájst rozdiely medzi tými dvoma krúžkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 no vyzerá,že rozdielne nebudú..teda aspoň podľa netu ... ...podľa ETKY je zasa AG nahradené od 07/2012 BK takže ..možno poradí niekto čo sa s tým už stretol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 dakujem za ifnošky pondelok pojdem na diagnostiku tak som zvedavy ako to dopadne. potom dam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Na dieselpoweru píšou, že jsou stejné, a co jsem se díval na ND, tak tam se mi to potvrdilo Chce to pravděpodobně jen nastavit tou VAGínou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 26. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 no takže dnes som bol na diagnostike a konečne mi to spravili tak aby to bolo v poriadku. ten postup čo je tu napísaný nepomohol, ale ten típek sa s tým dobre potrápil, lebo musel nakódovať samostatne esp aj abs...ale spravil to. takže krúžok s inou koncovkou v poslednom písmene pasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.