Mara Vlk Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 (editace) Zdravím vás. V superbu mám zabudovanou originální hands.f gsm 3. Používam z ní pouze přehrávač medií. Vadí mě po každém startu hláška o nepřipojenem telefonu a že spojení z h.f se nezdařilo. Pokaždé musím na volantu tlačítkem zpět tuto hlášku odstranit. Dá se nějak vyblokovat tuto zpravu ? I kdybych neměl připojen telefon ani pro přehrávaní medii stejnak první co po zapnutí zapalování naběhne je že auto hledá telefon a když nenajde zustane to tam zobrazené a ja musim vždy klikat zpět H.f používat nechci z duvodu že mě na telefonu nefunguje internet a tím pádem ani mail atd.. Editováno: 7. Prosinec 2014, autor: Mara Vlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Pomocu kabelu se da da hlaska vypnout, spis jestli neni snazsi hrat z sskarty.nebo usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 6. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Myslíš diagnostikou ?..posloucham internetová radia ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martynp Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Jde to tedy vypnout pomocí VCDS, nebe jinak vyresit? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 1. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Vyměnil jsem řidici jednotku h.f za novější. Tato už nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.