Mara Vlk Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 (edited) Zdravím vás. V superbu mám zabudovanou originální hands.f gsm 3. Používam z ní pouze přehrávač medií. Vadí mě po každém startu hláška o nepřipojenem telefonu a že spojení z h.f se nezdařilo. Pokaždé musím na volantu tlačítkem zpět tuto hlášku odstranit. Dá se nějak vyblokovat tuto zpravu ? I kdybych neměl připojen telefon ani pro přehrávaní medii stejnak první co po zapnutí zapalování naběhne je že auto hledá telefon a když nenajde zustane to tam zobrazené a ja musim vždy klikat zpět H.f používat nechci z duvodu že mě na telefonu nefunguje internet a tím pádem ani mail atd.. Edited December 7, 2014 by Mara Vlk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanpf Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Pomocu kabelu se da da hlaska vypnout, spis jestli neni snazsi hrat z sskarty.nebo usb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mara Vlk Posted December 6, 2014 Author Share Posted December 6, 2014 Myslíš diagnostikou ?..posloucham internetová radia ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martynp Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Jde to tedy vypnout pomocí VCDS, nebe jinak vyresit? Diky za odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mara Vlk Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Vyměnil jsem řidici jednotku h.f za novější. Tato už nedělá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts