RhG94 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 (editace) Čaute, prosím vás mám problém s osvetlením kufra hľadal som všade možne, ale našiel som len problém s nefungujúcim osvetlením. Ja mám presne opačný problém kufor mi svieti stále, jedine ak zamknem auto tak zhasne neviete kde by mohol byť problém ? Na O1 som to riešil dotiahnutím nejakej hovadinky pri zámku, čo som našiel tu na fóre, je to aj u OII rovnaké ? Ak tu už existuje rovnaká téma tak sa ospravedlňujem a zároveň prosím admina o link na túto tému, lebo už 2 hodiny hľadám a nič som zatiaľ nenašiel. vďaka Editováno: 22. Prosinec 2014, autor: Pawouk Já také nic nenašel, jen jsem doplnil název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhG94 Vloženo 23. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Nakoniec sa dnes rano vsetko zahadne opravilo a funguje to ako ma Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: RhG94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.