vitek1141 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Ahoj nemáte někdo fotodokumentaci jak natáhnout kabeli od baterky až do kufru dik moc nevim jak to udělat a co vše rozdělat dik moc ,nikde jsem to tu nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Tak jsem se dnes pustil do rozebráni interiéru a zítra začnu nataahovat kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 a není lepší to táhnout spolu s kabeláží vozu podél prahu? Z fotek mám pocit, že se chystáš pro střední cestu....Jinak z kabiny do motorového prostoru se lze dostat přes záslepky - jsou vidět po odehnutí toho platu pod stěračema (jedva vlevo, druhá v pravo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 No to jsem měl v plánu ale narazil jsem na fotodokumentaci jak to tahly středem tak jsem si řekl že to udělam také ,jinak dik moc za radu,našel jsem foto že kabel k baterce prostrčíl dirou jak je za baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Stredna cesta je fajn. Signalove cinch kable pokial niedu fostatocne kvalitne tak mozu indukovat od zvazku vodicov pri ktorych idu. Je to extremny pripad, ale stava sa to. Prirchodku do kabiny mas za baterkou, je tam guma a v nej je taky cicik alebo ako to nazvat a tadial sa da vojst dnu ked ho odtthnes, pripadne zvacsis trosku. Este chcem vediet ci mas original radio alebo ine? drzim palce pri tahani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 a kudy chceš táhnout ten kabel mezi loketkou a zadním sedadlem? Pod kobercem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 12. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Dik moc ,radio mam čínu,ale přemejšlim o něčem jinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Pokial hra tak by som ho az tak neriesil. Samozrejmu su lepsie radia, ale cenovo niekde inde... najlepsie skusenosti som mal s alpine radiom. Prijem tuneru vacsinou ziadna extra trieda ale zvuk pri prehravani dokonaly. Ale asi by si musel kupovat redukciu, pretoze prefpokladam ze nerobia skodovacky rozmer, skor univerzaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitek1141 Vloženo 13. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2015 Jo tá jsem si vybral jenže je to zase čína 8" obrazovka ale uvidim jak to ještě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosi Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Stredna cesta je fajn. Signalove cinch kable pokial niedu fostatocne kvalitne tak mozu indukovat od zvazku vodicov pri ktorych idu. Je to extremny pripad, ale stava sa to. Prirchodku do kabiny mas za baterkou, je tam guma a v nej je taky cicik alebo ako to nazvat a tadial sa da vojst dnu ked ho odtthnes, pripadne zvacsis trosku. Este chcem vediet ci mas original radio alebo ine? drzim palce pri tahani. Ano přesně tak, ja doporučuji kabel od baterie vest prahem u řidiče a zvukový spolujezdcem... Neměli by se křížit. Hlavně sehnat hodně kvalitní cinche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.