Publikováno Prosinec 28, 201410 r Zdravím.. dnes při jízdě z Liberce do Plzně mi začala svítit kontrolka Závada řídicí jednotky motoru . Plyn je tam namontovat cca mesic.. najeto 2500km .. muze se tato kontrolka rozvitit kvuli spatne montazi Lpg?. nebo se to proste shodou okolnosti podelalo... díky za odpoved Fabia 1.2mpi 40kw 2002 njeto 128000tkm
Prosinec 28, 201410 r To jsi chtěl co nejlacinější přestavbu nebo ti toto doporučila firma????? ŘJ STAG 200 je vhodná tak na auta Euro2,sem tam 3, ale ty máš jestli jsem to správně pochopil auto s EOBD a normou EURO4, takže je spíš zázrak, že to funguje....je to z reduktoru vedeno hadicí do sání s krokovým motorkem, nebo jak vlastně?? Nebo tam máš STAG 200 GO Fast?? Musíš to správně specifikovat, každý systém funguje úplně jinak.... Upraveno Prosinec 28, 201410 r od karel.lpg
Prosinec 28, 201410 r Autor právě že nechtel.. jel jsem do vochova do Waposu .. a jeste se jich ptal jestli neni lepsi priplatit par tisic a dam tam landy renzo(nebo jak se to jmenuje).. mno a pani ze ne.. ze montujou stagy a nemaj stim problem.. .jak se to vedeno... netusím.. tak sem ztoho jelen.. Ten problem stou kontrolkou tedy muze byt tim plynem?.. edit: jinak sem ted cumel do papirů.. a v tej jejich knizce je napsano ze je namontovano Stag 200 go fast + nejaky polsky papíry a pak papir od Lovato multivalvola mv305 jsem ztoho jelen.. Upraveno Prosinec 28, 201410 r od Pawouk Ocitovat znovu již smazanou citaci, to chce tedy odvahu.
Prosinec 28, 201410 r to je nejjednodušší systém vstřikování z polské produkce, pro motory s EOBD 4 nevhodný, Fabia ve výkonu odpojí korekce aby měla výkon, tudíž křivky neví na co se zaměřit- laicky řečeno- a začnou systém obohacovat, právě pak to hází chynu elektroniky motoru, je nutno připojit sondu, aby se měla jednotka čeho "držet", je to dost choulostivé na naladění....máš to v záruce tak ať s tím něco dělají, neřeš to tu na foru, tady získáš moře informací, ale tvůj problém to nevyřeší...
Prosinec 29, 201410 r Autor mno to ja tam dneska jedu.. ale chtel jsem se predem optat... aby tam ze me nedelali vola.. vim o tom prd.. jen sem chtel plyn a klid.. ale abych po 2500km resil chujoviny.. me moc nebaví Upraveno Prosinec 29, 201410 r od Pawouk Odstraněna citace.
Prosinec 29, 201410 r mili11, necituj předchozí příspěvek, porušuješ tím pravidla fora a děláš to tady nepřehledným.
Prosinec 30, 201410 r mili11, Nejsem si jistý dostatečně dobře zvoleným zařízením (Stag200 GO Fast s autem Škoda Fabia 1,2l). Osobně bych spíše do Fabie dal minimálně Stag 4 Plus nebo Q-box. Níž bych nešel... Stag 200 Go Fast zase spíše do ukázkového auta Felicia 1,6l MPi či obdobným vozům obdobného roku výroby. Mohlo dojít jak k závadě na originál zařízení vozidla, tak mohlo dojít i k závadě vinou LPG systému. To napoví vyčtení závady a diagnostika této závady. Až se bude znát závada, může se hledat příčina.
Leden 4, 201510 r Autor PauLofWoCC nj.. ale vžij se do moji situace.. chci plyn.. zajedu do waposu... zeptam se zda je lepsi si priplatit za lepsi zarizení nez je polskej stag.. a oni mi reknou ze stagy montujou normalne a ze jestli chci at si priplatim..ale ze to neni nutne. .. uz je to fuk..uz je to tam namontovane... Byl jsem ted na te prvni prohlidce okolo 2500 km.. borec to napichnul a rikal ze se ta chyba udála pri rychlosti 123 km .. coz byla prave ta jizda po dalnici domu, a na moji otazku co stim mi rekl ze obohatí smes a ze to bude ok.. takze tam neco nadatloval do v kompu.. chyba smazaná, auto jede,,, takze zatim asi dobrý
Leden 4, 201510 r Chápu, v pořádku. Ty se můžeš chránit následovně...(standartní postup) Každou sebemenší návštěvu kvuli LPG si nech zapsat do návodu k obsluze, kde jsou kolonky pro opravy. Pokud by se závady opakovali či jich bylo hodně, tak potom "hoď návod na stůl" s tím, že to chceš dát do pořádku a mírně se "ztekni" :-D Nic proti Waposu, já neznám tuto firmu a ode mě je daleko. Je to spíš na tom jaký vztah vládne mezi vámi dvěma. Někomu vadí první či druhá závada, někomu nevadí ani třetí.... Někdo mě "sjede" i za něco, za co nemůžu....
Leden 4, 201510 r Autor tak sem koukal do ty jejich ´´servisni knihy´´ a nikde tam neni okynko pro opravy.. ale jestli se mi nekdy neco vy (_!_) tak si to tam necham nekam napsat a necham si pod to dat razitko... jinak me jeste zaskocilo ze je zaruka jen 12 mesicu od data montaze.. jinak me sere i tahle první vec.. ale jeliokz sem lama a moc tomu nehovím,, tak sem byl zatim v klidku..
Prosinec 26, 20159 r Pro Mili11 Tu firmu znám, už nikdy více. Všichni všechno znají, ale skutek utek. Strašní machři. Upraveno Prosinec 28, 20159 r od flekl
Leden 4, 20169 r 1)pravda je, že GO FAST je určen pro vozidla do roku cca 2001,ale má vyzkoušeno,že umí i 2011.Záleží jak se to nastaví. On má totiž jednu zajímanou funkci,kterou ty dražší nemají. 2) CHECK u Fabky krátce po montáži rozsvítí i ,,lepší" jednotky,je to jen nastavením,každopádně z těchto důvodů se po 2500-3000km chodí na garančku.
Leden 19, 20169 r Autor Tak po delší době a cca 30000 km s plynem jsem měl před vánoci klasický problém se zapalovací cívkou na 3 válci.. vše ok..vyměna v pohode...ale od te doby auto začlo žrát docela dost oleje.. cca 0,5l na 800-1000km .. mam takoveho tucha na podpálený ventil.. má to nejakou spojitost s plynem? nebo bude v řiti stírací kroužek? ale zas nechapu proc by to začlo zrát olej po odpalene cívce..těžko povědět takhle z hlavy za každé info díky motor 1.2htp 40kw r.v 2002
Leden 20, 20169 r Olej může být třemi směry - stírací pístní kroužky, gufera ventilů nebo samovolný únik mimo motor. Teoreticky ještě poškozené zařízení pro odsávání par klik. skříně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.